Area :: Header
Sweat, Swearing & Tears
Meet the team behind Cupcakes & Critters in the latest chapter of Autodesk’s documentary series on indie game makers.
Discussion Groups

Installation - Hardware - OS

Reply
Member
magius96
Posts: 3
Registered: ‎03-27-2012

White Screen???

159 Views, 1 Replies
03-27-2012 07:21 AM
I just downloaded Maya 2012 and registered it, but when I open the software, the development screens, perhaps you call them world views, are white. I've looked far and wide through the forums and the knowledge base for a solution and came up empty. Either I'm using the wrong search terms, or this problem hasn't been faced before, I'm leaning towards the wrong terms.

Anyways, in case it's needed, here's the specs on my system:

Manufacturer: Alienware
Model: Alienware M11XR3
Processor: Intel(R) Core(TM) i7-2637M CPU & 1.70GHz 1.70 GHz
Installed memory(RAM): 8.00 GB
System Type: 64-bit Operating System
OS: Windows 7 Ultimate SP1

The attachment shows what I'm seeing.

Please use plain text.
Member
magius96
Posts: 3
Registered: ‎03-27-2012

Re: White Screen???

03-27-2012 08:48 AM in reply to: magius96
Here's an odditiy. My laptop has two graphic cards, an integrated card and an NVidia card. If I set it manually to use either card, Maya displays perfectly. However, if I leave it at it's default of "Let the application choose" then I get the white screens as above. Oh well, at least I've got it working. Curious to know why the default doesn't work.
Please use plain text.