InfraWorks General Discussion

InfraWorks General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
ctbailey
Posts: 294
Registered: ‎11-11-2004
Message 1 of 4 (606 Views)
Accepted Solution

Graphics cards in VMs

606 Views, 3 Replies
04-23-2012 11:04 AM

has anyone successfully launched AIM in a virtual Machine envoronment?  I'm getting VMWare 8.0 graphics card complaints, thusly AIM won't launch.

__________
Craig T. Bailey, PE, LLS
Bailey Engineering

Since AIM requires DirectX 10 it will not run in a VM... :-(

Employee
konstantin.baumann
Posts: 88
Registered: ‎01-04-2011
Message 2 of 4 (599 Views)

Re: Graphics cards in VMs

04-24-2012 01:37 AM in reply to: ctbailey

Since AIM requires DirectX 10 it will not run in a VM... :-(

Distinguished Contributor
ctbailey
Posts: 294
Registered: ‎11-11-2004
Message 3 of 4 (594 Views)

Re: Graphics cards in VMs

04-24-2012 06:34 AM in reply to: ctbailey
Thank you very much. That answers that!
__________
Craig T. Bailey, PE, LLS
Bailey Engineering
Active Contributor
clemk
Posts: 46
Registered: ‎11-13-2006
Message 4 of 4 (445 Views)

Re: Graphics cards in VMs

03-26-2013 12:59 PM in reply to: konstantin.baumann

Is this still the case?  With AIM 2013 R2?  How about with "InfraWorks"?  We would like to run Windows 7 based VM's in a Hyper-V environment utilizing RemoteFX with an external GPU. Does AIM / InfraWorks support the vGPU environment to allow the hardware acceleration?

 

thanks!

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!