InfraWorks General Discussion

InfraWorks General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
rimutaka
Posts: 104
Registered: ‎03-12-2007
Message 1 of 4 (624 Views)
Accepted Solution

Do my specs meet AIM requirements?

624 Views, 3 Replies
02-08-2013 07:04 PM

Hi,

 

I have downloaded a trial version of AIM 2013 and found some problems,

 

  1. AIM works slow in my laptop
  2. Each time when I run AIM, an error message appears "High quality rendering requires a CPU with SSE 4.1 support and will not run on this system"

Fyi, my laptop specs are:

  • MS Windows 7 Home 64-bit SP1
  • AMD Phenom II P960 Quad - Core Processor
  • 8 Gb RAM
  • AMD Radeon HD 6330 M

I am not a computer geek so unsure whether my laptop specs are OK or not.

 

Can someone explain to me?

 

Thanks in advance.

 

 

 

 

I googled for the specs of: AMD Phenom II P960 Quad - Core Processor

 

From what I can tell, this processor does not support SSE4.1.

 

Regards,

Bill

Employee
bill.dhimitri
Posts: 42
Registered: ‎12-18-2003
Message 2 of 4 (606 Views)

Re: Do my specs meet AIM requirements?

02-12-2013 11:43 AM in reply to: rimutaka

I googled for the specs of: AMD Phenom II P960 Quad - Core Processor

 

From what I can tell, this processor does not support SSE4.1.

 

Regards,

Bill

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,465
Registered: ‎09-13-2007
Message 3 of 4 (603 Views)

Re: Do my specs meet AIM requirements?

02-12-2013 11:45 AM in reply to: bill.dhimitri

this program will tell you everything about your processor: http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html

Distinguished Contributor
rimutaka
Posts: 104
Registered: ‎03-12-2007
Message 4 of 4 (595 Views)

Re: Do my specs meet AIM requirements?

02-12-2013 11:48 PM in reply to: rimutaka

Thanks

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.