InfraWorks General Discussion

InfraWorks General Discussion

Reply
Member
jat_mitchell
Posts: 3
Registered: ‎05-13-2013
Message 1 of 2 (154 Views)

City Furniture disappears

154 Views, 1 Replies
05-13-2013 06:43 AM

I have created a model and have added lots of city furniture, i.e. cars, trains, windmill, people.  I have created a Showmotion sequence.  When I play it back, the city furniture doesn't show up.  Just the roads and buildings.  sometimes those features are blurry.  Also sometimes the city furniture disappears and I have to zoom out (or go home)  and then zoom back in to get it to view. Any ideas???

 

Julie Mitchell

*Expert Elite*
TRogers
Posts: 1,385
Registered: ‎09-05-2007
Message 2 of 2 (151 Views)

Re: City Furniture disappears

05-13-2013 06:59 AM in reply to: jat_mitchell

When "producing" the video, when you select what you are outputting to (i.e. Windows Media File, etc.), click on the properties button and and change the bit rate to 10400 for HD, then change the frame rate to 24.

If the issue was resolved by this method, please click on "Accept As Solution"
*Civil 3DJ*
Todd Rogers

Visit my blog here.

     
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!