InfraWorks General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
subpartner
Posts: 131
Registered: ‎09-22-2008
Message 1 of 4 (708 Views)

Autodesk 360 Infrastructure Modeller

708 Views, 3 Replies
06-27-2012 02:10 AM

Having a real issue installing the AUtodesk 360 Add On, Normal installation of standard AIM 2013 loads and works fine as soon as i install Autodesk Infrastructure Moddeller Add On AIM will not load just hangs on a blank white screen, i have tried diffrent install etc but to no avail, anybody else havethe same issue

Distinguished Contributor
subpartner
Posts: 131
Registered: ‎09-22-2008
Message 2 of 4 (704 Views)

Re: Autodesk 360 Infrastructure Modeller

06-27-2012 02:49 AM in reply to: subpartner

Bit of a schoolboy error, just need to ensure that you are signed out of Autodesk 360 should you have an account for other reasons, as soon as signed out everything loads fine

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,256
Registered: ‎09-13-2007
Message 3 of 4 (625 Views)

Re: Autodesk 360 Infrastructure Modeller

08-16-2012 09:26 AM in reply to: subpartner

i can't even get to that point

seems to be a major bug with the add in

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,256
Registered: ‎09-13-2007
Message 4 of 4 (457 Views)

Re: Autodesk 360 Infrastructure Modeller

10-16-2012 01:55 PM in reply to: DarrenP

this is still a problem with the new infrastructure modeler extenstion

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.