Infrastructure Map Server General Discussion

Infrastructure Map Server General Discussion

Reply
Contributor
bdurant
Posts: 25
Registered: ‎10-30-2003
Message 1 of 3 (111 Views)

LiteView Orthophoto Colors Faded

111 Views, 2 Replies
07-02-2003 03:29 AM
Our beautiful color orthos look like grayscale images in LiteView. The images are fine in Author and in the ActiveX viewer but in LiteView the image color is almost completely washed out.



Has anyone else experienced this? Am I doing something wrong?



They're color TIFs that look great everywhere but LiteView.



Brook Durant
City of Bellevue, Washington
*Pietsch, Marion
Message 2 of 3 (111 Views)

Re: LiteView Orthophoto Colors Faded

07-08-2003 10:31 PM in reply to: bdurant
What version of LiteView and MapGuide Server are
you running?


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
Our
beautiful color orthos look like grayscale images in LiteView. The images are
fine in Author and in the ActiveX viewer but in LiteView the image color is
almost completely washed out.

Has anyone else experienced this? Am I
doing something wrong?

They're color TIFs that look great everywhere
but LiteView.

Brook Durant
City of Bellevue,
Washington
Contributor
bdurant
Posts: 25
Registered: ‎10-30-2003
Message 3 of 3 (111 Views)

Re:

07-28-2003 11:22 PM in reply to: bdurant
I am using LiteView 6.3 and MapGuide Server 6.3. Everything is great except his little issue.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.