Infrastructure Map Server General Discussion

Infrastructure Map Server General Discussion

Reply
New Member
dougcarrington
Posts: 1
Registered: ‎09-28-2012
Message 1 of 2 (493 Views)

Infrastructure Map Server 2012 is not displaying images or screen correctly

493 Views, 1 Replies
09-28-2012 10:41 AM

After installing Infrastructure Map Server 2012 the screens are not displaying correctly including basic login page. I have checked all the webserver extensions in iis on my win2008r2 server but everything looks good. I have a development environment that works fine but this new instance is not quite right. attached is a screen shot. I can log on with Administrator id.

 

 

Contributor
GN8FC
Posts: 14
Registered: ‎10-19-2009
Message 2 of 2 (126 Views)

Re: Infrastructure Map Server 2012 is not displaying images or screen correctly

02-18-2014 08:14 AM in reply to: dougcarrington

Same issue here with 2014. I reinstalled allready. Studio is working fine. But when is try to built a flexible weblayout, they are somehow missing. i just get "error-signs". Any Ideas?

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.