Infrastructure Map Server General Discussion

Infrastructure Map Server General Discussion

Reply
Valued Contributor
john.de.leeuw
Posts: 56
Registered: ‎09-09-2009
Message 1 of 2 (2,371 Views)
Accepted Solution

IIS configuration

2371 Views, 1 Replies
05-24-2012 11:59 AM

Hi, when I need to configure IIS7 from the following page:

 

http://wikihelp.autodesk.com/Infr._Map_Server/enu/2013/Help/0008-Installa0/0008-Installa8/0011-Confi...

 

It says:

Select your newly added mapserver2013 node, double-click Handler Mappings, and select Add Module Mapping. Enter the following:

  • Request Path: *.php
  • Module: FastCgiModule
  • Executable: C:\Program Files\Autodesk\Autodesk Infrastructure Web Server Extension 2013\Php\php-cgi.exe
  • Name: PHP via FastCGI
  • After clicking OK, click Yes on the Add Module Mapping dialog box.

 

But I don't have any FastCgiModule to select? Only the ones in the attachment.

 

 

 

Found it already: had to enable CGI service in the Windows Features. See attached.

Valued Contributor
john.de.leeuw
Posts: 56
Registered: ‎09-09-2009
Message 2 of 2 (2,368 Views)

Re: IIS configuration

05-24-2012 12:42 PM in reply to: john.de.leeuw

Found it already: had to enable CGI service in the Windows Features. See attached.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.