Infrastructure Map Server General Discussion

Infrastructure Map Server General Discussion

Reply
Valued Contributor
56 Posts
9 Kudos
Registered: ‎09-09-2009
Post 1 of 2
Accepted Solution

IIS configuration

2395 Views, 1 Replies
05-24-2012 11:59 AM

Hi, when I need to configure IIS7 from the following page:

 

http://wikihelp.autodesk.com/Infr._Map_Server/enu/2013/Help/0008-Installa0/0008-Installa8/0011-Confi...

 

It says:

Select your newly added mapserver2013 node, double-click Handler Mappings, and select Add Module Mapping. Enter the following:

  • Request Path: *.php
  • Module: FastCgiModule
  • Executable: C:\Program Files\Autodesk\Autodesk Infrastructure Web Server Extension 2013\Php\php-cgi.exe
  • Name: PHP via FastCGI
  • After clicking OK, click Yes on the Add Module Mapping dialog box.

 

But I don't have any FastCgiModule to select? Only the ones in the attachment.

 

 

 

Found it already: had to enable CGI service in the Windows Features. See attached.

Valued Contributor
56 Posts
9 Kudos
Registered: ‎09-09-2009
Post 2 of 2

Re: IIS configuration

05-24-2012 12:42 PM in reply to: john.de.leeuw

Found it already: had to enable CGI service in the Windows Features. See attached.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!