Infrastructure Map Server Developer

Infrastructure Map Server Developer

Reply
New Member
proforov
Posts: 2
Registered: ‎07-02-2012
Message 1 of 2 (1,036 Views)

Button "Highlight the select feature" is not working

1036 Views, 1 Replies
04-15-2013 06:50 AM

Hi,
I have problem with AIMS 2012 project, published from Autocad Map 3D with industry model.
I use flexible web layout (fusion) with industry model application extension.

 

Everything is working fine, except that I get an error when i try to highlight a feature from web form:

 

"the layers:KG_CADASTRAL_PLOT
can not be found in map,please add it to the map with Autodesk Infrastructure Studio"

 

That is strange, because first I select feature on map, then click on "Feature Information" and get it attributes correctly. But, if I try to click on "Highlight selected feature" I get this error.

 

Additional information is that I have a custom projected coordinate system.
I have created projected CS in Map3D. Loaded it into Oracle, with validation of WKT (it's ok). And set this CS in Infrastructure Administrator for the project.
And in studio I've selected exactly the same coordinate system for the Map definition.

 

Any ideas, what is wrong?

Valued Mentor
gluckett
Posts: 391
Registered: ‎10-10-2003
Message 2 of 2 (957 Views)

Re: Button "Highlight the select feature" is not working

05-22-2013 11:07 AM in reply to: proforov

If your Oracle Table has both a Primary Key and user_sdo_geom_metadata is populated, I would also check if your table has any CLOB, BLOB or weird columns, they might be causing the issue.

 

 

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.