Infrastructure Map Server Developer

Infrastructure Map Server Developer

Reply
New Member
2 Posts
0 Kudos
Registered: ‎06-18-2007
Post 1 of 3

Autodesk Infrastructure Map Server 2012 on 64 bit

1447 Views, 2 Replies
05-08-2012 03:40 AM

Hi everyone, 

 

I am trying to run Autodesk Infrastructure Map Server 2012 on 64 bit Windows 7. Everything installs perfectly without any error , but when i try to login on administration login page with the default user "Administrator" , & password "admin" ..it says wrong password. same issue from the Studio, it is not allowing me to login ... same with the mapagent ...the main page appears but when I give credentials it simply gives an error. I reinstalled, checked all the logs, congif's ..still can't pinpoint what's going on. 

 

I am using the bundleded installer of the trial with java as the development language. It has configured java before install, confirmed it a number of times, tomcat working fine ...anyone have any idea where & how I can troubleshoot further? I have attached the exact errors.

 

Thanks in advance,

Atika

New Member
1 Posts
0 Kudos
Registered: ‎07-02-2012
Post 2 of 3

Re: Autodesk Infrastructure Map Server 2012 on 64 bit

07-02-2012 08:30 AM in reply to: IAtika

Hello, I just installed IMS 2012 and have similar problem trying to connect to Site Administrator. Did you have it resolved? I would really uppreciate the assistance. v/r, Larisa

Valued Mentor
284 Posts
24 Kudos
Registered: ‎10-06-2008
Post 3 of 3

Re: Autodesk Infrastructure Map Server 2012 on 64 bit

07-08-2012 08:00 PM in reply to: IAtika

Have you tried restarting the Apache Web Server?

 

- Jackie

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!