Green Building Studio

Reply
Active Member
tzigo
Posts: 6
Registered: ‎06-30-2009
Message 1 of 3 (1,722 Views)

Failed Run

1722 Views, 2 Replies
03-18-2010 08:13 AM
This was my second attempt to submit this warehouse model, and as I did not find the link for bug report on GBS website I am including this error message for further help.

: Issue: An error has occurred related to the DOE-2 simulation. It is below and may be of assistance in determining the issue with your building model. If it is unclear what the issue is, please submit the issue at the link below and include the gbXML file used for this run.
*15048* EQUIPMENT-W/AREA = ( NaN )
*ERROR******************************* === ****************************************************ERROR IN NUMERIC INPUT VALUE
*15049* NUMBER-OF-PEOPLE = 0.0
Employee
mstein7484
Posts: 101
Registered: ‎03-16-2009
Message 2 of 3 (1,722 Views)

Re: Failed Run

04-07-2010 12:54 PM in reply to: tzigo
Was this model created in Revit MEP? If so, it looks like the problem was with the assignment of equipment watts. Go back to your Revit model and put in a numeric value for equipment loads.
If not, please contact support through the Subscription Center (www.autodesk.com/subscription) and also send them the gbXML file to look at.

Best Regards,
Marjorie Stein
Autodesk Green Building Studio


Marjorie Stein
QA Analyst
Green Building Studio
Autodesk, Inc.

bpa.team@autodesk.com
Member
davidmorg
Posts: 3
Registered: ‎11-25-2010
Message 3 of 3 (1,325 Views)

Re: Failed Run

09-07-2011 03:56 PM in reply to: mstein7484

Hi Marjorie,

I also have a failed run. Do you know what the problem is with mine?

 

Issue: An error has occurred related to the DOE-2 simulation. It is below and may be of assistance in determining the issue with your building model. If it is unclear what the issue is, please submit the issue at the link below and include the gbXML file used for this run. <br/>     *4765 *    ..<br/>*ERROR****************************************************************************************Two VERTICES are identical  <br/>     *4766 *  <br/>     *8259 *    ..<br/>*ERROR****************************************************************************************<br/>*ERROR*****AREA in S~zone-10 has Expression Evaluation Error: Polygon contains<br/>

 

 



Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!