Freewheel

Reply
New Member
btimby
Posts: 2
Registered: ‎04-14-2011
Message 1 of 3 (1,594 Views)

?path=https://... not working.

1594 Views, 2 Replies
04-14-2011 01:18 PM

Hi, I am trying to use Freewheel on our site, and our site runs over SSL. Therefore the URL I pass via the path= parameter is https://. When I do this, I get the following error:

 

The requested DWF is not valid.

 

If I use http:// it works just fine. Also, I can see from my HTTP server log that I am in fact sending the file over HTTP or HTTPS, so the only difference would be the server certificate validation that is happening within your software.

 

I imagine this must be because our certificate is not valid as far as your HTTPS client is concerned. The UserAgent shows WinHttp.WinHttpRequest.5, which I assume is a Microsoft HTTP component you are using. Are you by chance missing the GlobalSign root certificate on your servers?

 

http://www.globalsign.com/support/rootinstall.html

 

Thank you for your consideration.

New Member
btimby
Posts: 2
Registered: ‎04-14-2011
Message 2 of 3 (1,589 Views)

Re: ?path=https://... not working.

04-14-2011 04:46 PM in reply to: btimby

I tried a different https:// site with a certificate from GoDaddy and it worked fine.

 

I am fairly certain now that it is this specific certificate (more accurately, the CA).

 

Thanks.

Board Manager
scott.sheppard
Posts: 1,115
Registered: ‎11-13-2006
Message 3 of 3 (1,568 Views)

Re: ?path=https://... not working.

05-02-2011 05:57 PM in reply to: btimby

Thanks for the detective work.



Scott Sheppard
Program Manager
Autodesk Labs
Autodesk, Inc.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.