Freewheel

Reply
Member
jeb027
Posts: 5
Registered: ‎02-24-2010
Message 11 of 13 (598 Views)

Re: 404 - File not found

03-15-2010 09:43 AM in reply to: jeb027
1. I have renamed the directory and filename. (only the one I am working with right now, not the others in the directory)I have spoken to the client and advised to not use capitals in their naming.
2. The file is there, the directory is there, there is no miss-spell or part number. I have no idea why it shows file not found even when browsing to it without freewheel. Do you think this might be an IIS error? I was not the initial person who set this website up so should I be looking for anything to do with settings?

I have attached a screenshot of the directory and filenames. Hopefully that helps?

I apolologize for being such a pain!
*Scott Sheppard - Autodesk
Message 12 of 13 (598 Views)

Re: 404 - File not found

03-15-2010 10:17 AM in reply to: jeb027
Looking at your picture, I tried typing in

http://ijmetal.com/drawings/spiral_stair.dwfx

from my browser and got file not found. I think the root directory of your
web server (as defined by IIS) is some location that you are not aware of.
You should check with an IT person.

wrote in message news:6354827@discussion.autodesk.com...
1. I have renamed the directory and filename. (only the one I am working
with right now, not the others in the directory)I have spoken to the client
and advised to not use capitals in their naming.
2. The file is there, the directory is there, there is no miss-spell or part
number. I have no idea why it shows file not found even when browsing to it
without freewheel. Do you think this might be an IIS error? I was not the
initial person who set this website up so should I be looking for anything
to do with settings?

I have attached a screenshot of the directory and filenames. Hopefully that
helps?

I apolologize for being such a pain!
New Member
gravelin
Posts: 2
Registered: ‎01-15-2007
Message 13 of 13 (598 Views)

Re: 404 - File not found

04-21-2010 11:56 PM in reply to: jeb027
I dont know if you have solved this issue but I had the same.
The solution was to create a MIME on the serveur containing the .dwfs extension.

You can take a look at the result here
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.