Factory Design Suite General Discussion

Factory Design Suite General Discussion

Reply
Mentor
j.vanderheijden
Posts: 237
Registered: ‎06-13-2011
Message 1 of 4 (84 Views)

Link parameters in iMate

84 Views, 3 Replies
12-03-2012 06:49 AM

 

I have two parts made of Sheet Metal.
In the sketch of the Face I made an offset and linked to a parameter.
The intention is that I want to use the offset in a iMate to the thickness of the paint line to be determined.
I want my parts placed with the netto size and the imates use the lakdikte to give as yet on the total size to get.
I have the parameters associated with excel.
For the panel I have two parameters linked in a new parameter and placed the parameter in the offset of the iMate.
When I place the bandraster and then the panel i can not use that imates.
If I have a single parameter in the iMate , so no associated parameter, then it works well only I have the lakdikte of the two parts are not connected and I have to retrofit.
Why can't I place a associated parameter in an iMate ?

Mvg Jos

Your drawings are only as good as the symbols that complete them...
Employee
XuesongBai
Posts: 437
Registered: ‎03-15-2009
Message 2 of 4 (75 Views)

Re: Link parameters in iMate

12-04-2012 03:00 PM in reply to: j.vanderheijden

Hi Jos,

 

Maybe that is the issue which related to the iMate. I will double check with the Inventor QA and update on you later.


Sorry for the inconvenience that will take to you.

 

Thanks,

-Xuesong

Mentor
j.vanderheijden
Posts: 237
Registered: ‎06-13-2011
Message 3 of 4 (70 Views)

Re: Link parameters in iMate

12-04-2012 11:08 PM in reply to: XuesongBai

Thanks for your concern.
I have now also another solution.
I now use work planes with an offset and the offset I have a parameter linked to the paint thickness to control.
On the work planes I place  now the iMates.

Mvg Jos

Your drawings are only as good as the symbols that complete them...
Employee
XuesongBai
Posts: 437
Registered: ‎03-15-2009
Message 4 of 4 (64 Views)

Re: Link parameters in iMate

12-05-2012 05:58 AM in reply to: j.vanderheijden

Hi Jos,

 

It is pretty cool. Anyway, I will figure it out.

 

Thanks,

-Xuesong

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.