Factory Design Suite General Discussion

Factory Design Suite General Discussion

Reply
Contributor
Slawomir.Drazkiewicz
Posts: 14
Registered: ‎01-24-2012
Message 1 of 3 (124 Views)

Inventor synchronization fail, when chain assets are using.

124 Views, 2 Replies
12-18-2012 04:26 AM

Hi,

 

I've got problem with AutoCAD -> Inventor synchronization.

 

When I'm using standard assets everything works great, but when I try to use chain assets synchronization failed,

 

Example:
1. I open new AutoCAD dwg drawing.
2. I place "not chain" asset.
3. I synchronize drawing with Inventor. Everything works fine.
4. I synchronize draving to AutoCAD.
5. I place chian asset.
6. I synchronize drawing with Inventor. Chain asset doesn't show. :smileysad:
7. I synchronize drawing with AutoCAD. I delete chian part and place some other "not chian" asset.
8. I synchronize drawing with Inventor. Everything works fine again.

 

Employee
XuesongBai
Posts: 431
Registered: ‎03-15-2009
Message 2 of 3 (110 Views)

Re: Inventor synchronization fail, when chain assets are using.

12-19-2012 05:39 PM in reply to: Slawomir.Drazkiewicz

Hi there,

 

Which one "chain asset" are you using now?

 

Thanks,

-Xuesong

Contributor
Slawomir.Drazkiewicz
Posts: 14
Registered: ‎01-24-2012
Message 3 of 3 (90 Views)

Re: Inventor synchronization fail, when chain assets are using.

01-02-2013 04:13 AM in reply to: XuesongBai

It doesn't matter. All "chain" assets don't work properly. Doesn't matter which one I used.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.