Factory Design Suite General Discussion

Factory Design Suite General Discussion

Reply
Contributor
Slawomir.Drazkiewicz
Posts: 14
Registered: ‎01-24-2012
Message 1 of 3 (132 Views)

Inventor synchronization fail, when chain assets are using.

132 Views, 2 Replies
12-18-2012 04:26 AM

Hi,

 

I've got problem with AutoCAD -> Inventor synchronization.

 

When I'm using standard assets everything works great, but when I try to use chain assets synchronization failed,

 

Example:
1. I open new AutoCAD dwg drawing.
2. I place "not chain" asset.
3. I synchronize drawing with Inventor. Everything works fine.
4. I synchronize draving to AutoCAD.
5. I place chian asset.
6. I synchronize drawing with Inventor. Chain asset doesn't show. :smileysad:
7. I synchronize drawing with AutoCAD. I delete chian part and place some other "not chian" asset.
8. I synchronize drawing with Inventor. Everything works fine again.

 

Employee
XuesongBai
Posts: 449
Registered: ‎03-15-2009
Message 2 of 3 (118 Views)

Re: Inventor synchronization fail, when chain assets are using.

12-19-2012 05:39 PM in reply to: Slawomir.Drazkiewicz

Hi there,

 

Which one "chain asset" are you using now?

 

Thanks,

-Xuesong

Contributor
Slawomir.Drazkiewicz
Posts: 14
Registered: ‎01-24-2012
Message 3 of 3 (98 Views)

Re: Inventor synchronization fail, when chain assets are using.

01-02-2013 04:13 AM in reply to: XuesongBai

It doesn't matter. All "chain" assets don't work properly. Doesn't matter which one I used.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.