Dynamic Blocks

Reply
Member
P&IDJason
Posts: 4
Registered: ‎09-06-2012
Message 1 of 3 (243 Views)

Title blocks

243 Views, 2 Replies
09-06-2012 02:13 PM

My company has used the same title block for years but with new requirements for various reasons we have had to come up with a new title block.  Myself and 2 other drafters from 2 other departments have come up with one common title block as we all had different ones. My question: is there a way to sync a new title block with the old title block when the titleblocks have different names and different attribute tag names. The attribute tag names are different but the information for the tag names is the same information in the old title block.  Is there a mapping tool to match attribute tag name from new title to block to attribute tag in old title block.

 

For instance

 

Title Block A:

 

Attribute Tag Name: Rev1Date

 

Title Block B:

 

Attribute Tag Name: Date1

 

The information is the same just the tag name has changed to make one department happy as all department had different tagging.

 

I apologize in advance if I did a poor job explaning the question and say thanks in advance for any help.

*Expert Elite*
heinsite
Posts: 880
Registered: ‎03-15-2008
Message 2 of 3 (218 Views)

Re: Title blocks

09-07-2012 11:22 PM in reply to: P&IDJason

There probably is, but I can't imagine that you really have so many attributes that it wouldn't be faster to simply list them (and the differences) and make the changes manually.  After all, this will be a one time thing.  If you had a lot of drawings to do this to it would make sense to automate it.  But not here (imho).

 

Dave.

------------------------------------------------------
Dave Hein, P.E.
Distinguished Mentor
steven-g
Posts: 608
Registered: ‎05-11-2009
Message 3 of 3 (211 Views)

Re: Title blocks

09-08-2012 01:44 AM in reply to: P&IDJason

Take a look here http://forums.augi.com/showthread.php?100153-Renaming-Attribute-Tags

Regards Steven Gray
Setting Out (Joinery Manufacturing)
Autocad 2013LT
Windows 7 professional
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.