Dynamic Blocks

Reply
Distinguished Contributor
markruys
Posts: 108
Registered: ‎10-02-2007
Message 1 of 3 (147 Views)

stretching dynamic blocks

147 Views, 2 Replies
09-07-2012 05:53 AM

 

 

is there a way to make dynamic blocks stretchable similar to a mleader,

the blocks i create are only stretchable by grips, and not by crossing

(i am using linear or point parameter stretches)

TIA

m

*Expert Elite*
Charles_Shade
Posts: 8,194
Registered: ‎04-10-2005
Message 2 of 3 (140 Views)

Re: stretching dynamic blocks

09-07-2012 07:36 AM in reply to: markruys

Can you post an example of what you want?

The Dynamic Properties are not accessable with a Crossing window.

Regards, Charles Shade            Win8 FAQ
CSHADEDESIGN|AUTOCAD LT|LT-KB|DYNAMIC BLOCKS

 
Please mark Accept as Solution if your question is answered. Kudos gladly accepted.
*Expert Elite*
heinsite
Posts: 880
Registered: ‎03-15-2008
Message 3 of 3 (131 Views)

Re: stretching dynamic blocks

09-07-2012 11:16 PM in reply to: markruys

If you're building a dynamic block that you want to act like an mleader you might want to play around with the polar parameter.  That might solve your problem.

 

Dave.

------------------------------------------------------
Dave Hein, P.E.
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.