Dynamic Blocks

Dynamic Blocks

Reply
Distinguished Contributor
markruys
Posts: 108
Registered: ‎10-02-2007
Message 1 of 3 (155 Views)

stretching dynamic blocks

155 Views, 2 Replies
09-07-2012 05:53 AM

 

 

is there a way to make dynamic blocks stretchable similar to a mleader,

the blocks i create are only stretchable by grips, and not by crossing

(i am using linear or point parameter stretches)

TIA

m

*Expert Elite*
Charles_Shade
Posts: 8,204
Registered: ‎04-10-2005
Message 2 of 3 (148 Views)

Re: stretching dynamic blocks

09-07-2012 07:36 AM in reply to: markruys

Can you post an example of what you want?

The Dynamic Properties are not accessable with a Crossing window.

Regards, Charles Shade            Win8 FAQ
CSHADEDESIGN|AUTOCAD LT|LT-KB|DYNAMIC BLOCKS

 
Please mark Accept as Solution if your question is answered. Kudos gladly accepted.
*Expert Elite*
heinsite
Posts: 880
Registered: ‎03-15-2008
Message 3 of 3 (139 Views)

Re: stretching dynamic blocks

09-07-2012 11:16 PM in reply to: markruys

If you're building a dynamic block that you want to act like an mleader you might want to play around with the polar parameter.  That might solve your problem.

 

Dave.

------------------------------------------------------
Dave Hein, P.E.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.