Dynamic Blocks

Reply
Active Member
jmagarolas
Posts: 6
Registered: ‎08-16-2007
Message 1 of 4 (217 Views)

Dynamic Block Scaled at 50%

217 Views, 3 Replies
05-22-2012 12:41 PM

Is there a way to create a Dynamic Block (a circle) that will scale from the center using a Diameter Value?

Mentor
truss_85
Posts: 173
Registered: ‎02-13-2011
Message 2 of 4 (198 Views)

Re: Dynamic Block Scaled at 50%

05-24-2012 03:34 AM in reply to: jmagarolas

Is that what you want?

Mentor
ojuris
Posts: 248
Registered: ‎06-08-2010
Message 3 of 4 (184 Views)

Re: Dynamic Block Scaled at 50%

05-28-2012 12:00 AM in reply to: jmagarolas
 
*Expert Elite*
Charles_Shade
Posts: 8,204
Registered: ‎04-10-2005
Message 4 of 4 (175 Views)

Re: Dynamic Block Scaled at 50%

05-29-2012 05:04 AM in reply to: ojuris

Nice!

 

Highlite the Action and change the Base Type to Independant, then move the Basepoint to the center of the circle.

 

Please mark any response as "Accept as Solution" if it answers your question.
_____________________________________________________________

Regards, Charles Shade            Win8 FAQ
CSHADEDESIGN|AUTOCAD LT|LT-KB|DYNAMIC BLOCKS

 
Please mark Accept as Solution if your question is answered. Kudos gladly accepted.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.