Dynamic Blocks

Dynamic Blocks

Reply
Active Member
jmagarolas
Posts: 6
Registered: ‎08-16-2007
Message 1 of 4 (224 Views)

Dynamic Block Scaled at 50%

224 Views, 3 Replies
05-22-2012 12:41 PM

Is there a way to create a Dynamic Block (a circle) that will scale from the center using a Diameter Value?

Mentor
truss_85
Posts: 173
Registered: ‎02-13-2011
Message 2 of 4 (205 Views)

Re: Dynamic Block Scaled at 50%

05-24-2012 03:34 AM in reply to: jmagarolas

Is that what you want?

Valued Mentor
ojuris
Posts: 260
Registered: ‎06-08-2010
Message 3 of 4 (191 Views)

Re: Dynamic Block Scaled at 50%

05-28-2012 12:00 AM in reply to: jmagarolas
 
*Expert Elite*
Charles_Shade
Posts: 8,204
Registered: ‎04-10-2005
Message 4 of 4 (182 Views)

Re: Dynamic Block Scaled at 50%

05-29-2012 05:04 AM in reply to: ojuris

Nice!

 

Highlite the Action and change the Base Type to Independant, then move the Basepoint to the center of the circle.

 

Please mark any response as "Accept as Solution" if it answers your question.
_____________________________________________________________

Regards, Charles Shade            Win8 FAQ
CSHADEDESIGN|AUTOCAD LT|LT-KB|DYNAMIC BLOCKS

 
Please mark Accept as Solution if your question is answered. Kudos gladly accepted.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!