Dynamic Blocks

Dynamic Blocks

Reply
Active Member
jmagarolas
Posts: 6
Registered: ‎08-16-2007
Message 1 of 4 (225 Views)

Dynamic Block Scaled at 50%

225 Views, 3 Replies
05-22-2012 12:41 PM

Is there a way to create a Dynamic Block (a circle) that will scale from the center using a Diameter Value?

Mentor
truss_85
Posts: 173
Registered: ‎02-13-2011
Message 2 of 4 (206 Views)

Re: Dynamic Block Scaled at 50%

05-24-2012 03:34 AM in reply to: jmagarolas

Is that what you want?

Valued Mentor
ojuris
Posts: 284
Registered: ‎06-08-2010
Message 3 of 4 (192 Views)

Re: Dynamic Block Scaled at 50%

05-28-2012 12:00 AM in reply to: jmagarolas
 
*Expert Elite*
Charles_Shade
Posts: 8,204
Registered: ‎04-10-2005
Message 4 of 4 (183 Views)

Re: Dynamic Block Scaled at 50%

05-29-2012 05:04 AM in reply to: ojuris

Nice!

 

Highlite the Action and change the Base Type to Independant, then move the Basepoint to the center of the circle.

 

Please mark any response as "Accept as Solution" if it answers your question.
_____________________________________________________________

Regards, Charles Shade            Win8 FAQ
CSHADEDESIGN|AUTOCAD LT|LT-KB|DYNAMIC BLOCKS

 
Please mark Accept as Solution if your question is answered. Kudos gladly accepted.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.