DWG TrueView

DWG TrueView

Reply
Member
wade.h
Posts: 5
Registered: ‎06-05-2013
Message 1 of 4 (540 Views)

UNDO in Dwg TrueView?

540 Views, 3 Replies
06-05-2013 11:22 AM
Looking into the DWG TruView program and freezing layers I have noticed that there is no "Undo" feature. Am I correct or am I missing something here? Even some of the simplest programs have an undo feature. The problem I am running into s the drawing I have has many layers and it is difficult to identify the one last selected to freeze from the layer manager pull down/window.

Thank you
*Expert Elite*
pendean
Posts: 23,722
Registered: ‎11-06-2003
Message 2 of 4 (536 Views)

Re: UNDO in Dwg TrueView?

06-05-2013 11:31 AM in reply to: wade.h
product suggestions: http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/index?siteID=​123112&id=1109794

In the meantime, hit that F2 key on your keyboard to see what you've done for reference as needed.
Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Member
wade.h
Posts: 5
Registered: ‎06-05-2013
Message 3 of 4 (534 Views)

Re: UNDO in Dwg TrueView?

06-05-2013 11:48 AM in reply to: pendean

The link to suggestions is a dead link.

 

F2 gives you the last commands, but if it entails multiple layers or nested layers in a block, it isn't very helpful.  But any ship in a storm.  Thank you for your direction.

*Expert Elite*
pendean
Posts: 23,722
Registered: ‎11-06-2003
Message 4 of 4 (528 Views)

Re: UNDO in Dwg TrueView?

06-05-2013 12:04 PM in reply to: wade.h
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.