DWG TrueView

DWG TrueView

Reply
Active Member
shagglund
Posts: 9
Registered: ‎05-17-2013
Message 1 of 7 (352 Views)

Batch Plot Error With TrueView 2011

352 Views, 6 Replies
05-21-2013 10:23 AM

When batch plotting to pdf with TrueView 2011, I am getting an error. Cannot find or create the font "ArialMT". Any angular dimension with degrees symbols and radius or diameter dimensions with the diameter symbols are not displayed in the pdf file. The just show up as series of round dots. Please advise with ideas. Thanks.

*Expert Elite*
Charles_Shade
Posts: 8,204
Registered: ‎04-10-2005
Message 2 of 7 (348 Views)

Re: Batch Plot Error With TrueView 2011

05-21-2013 10:47 AM in reply to: shagglund

Add the Font to the Font Folder for TrueView 2011 found at Program Files/Autodesk/ DWG Trueview 2011/Fonts perhaps?

Or similar path.

Though that is a TrueType and should be picked up by the Support File Search File if the Windows Font file is listed in Options, Files Tab.

Regards, Charles Shade            Win8 FAQ
CSHADEDESIGN|AUTOCAD LT|LT-KB|DYNAMIC BLOCKS

 
Please mark Accept as Solution if your question is answered. Kudos gladly accepted.
Active Member
shagglund
Posts: 9
Registered: ‎05-17-2013
Message 3 of 7 (344 Views)

Re: Batch Plot Error With TrueView 2011

05-21-2013 12:11 PM in reply to: Charles_Shade
Thanks for the reply. The font directory is added to both the Working and Support File Search Paths. I am still have the same font problem with the angular and diameter dimesions not printing properly.

Thanks,
Shaan
*Expert Elite*
Charles_Shade
Posts: 8,204
Registered: ‎04-10-2005
Message 4 of 7 (340 Views)

Re: Batch Plot Error With TrueView 2011

05-21-2013 02:01 PM in reply to: shagglund

Post a screen shot of those paths in Options.

I want to see that we are talking about the same thing.

Regards, Charles Shade            Win8 FAQ
CSHADEDESIGN|AUTOCAD LT|LT-KB|DYNAMIC BLOCKS

 
Please mark Accept as Solution if your question is answered. Kudos gladly accepted.
Active Member
shagglund
Posts: 9
Registered: ‎05-17-2013
Message 5 of 7 (335 Views)

Re: Batch Plot Error With TrueView 2011

05-22-2013 12:04 PM in reply to: Charles_Shade
Here is a screen shot of the option screen in my true view program. Let me know what u think.

Thanks,
Shaan
*Expert Elite*
Charles_Shade
Posts: 8,204
Registered: ‎04-10-2005
Message 6 of 7 (330 Views)

Re: Batch Plot Error With TrueView 2011

05-23-2013 05:31 AM in reply to: shagglund

Nothing Attached

Regards, Charles Shade            Win8 FAQ
CSHADEDESIGN|AUTOCAD LT|LT-KB|DYNAMIC BLOCKS

 
Please mark Accept as Solution if your question is answered. Kudos gladly accepted.
*Expert Elite*
pendean
Posts: 23,698
Registered: ‎11-06-2003
Message 7 of 7 (327 Views)

Re: Batch Plot Error With TrueView 2011

05-23-2013 05:45 AM in reply to: shagglund
How do you have the built-in PDF driver handling fonts? change it and test again.
Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.