DWF

Reply
Active Member
BrianPickles
Posts: 8
Registered: ‎10-14-2003
Message 1 of 25 (104 Views)

DWF6 - display of .tif images

104 Views, 24 Replies
10-10-2003 01:55 AM
I'm using ADT3.3 +Raster design as a tool to archive old scanned drawings - have a problem displaying DWF6 in AEV.
Image format is binary .tif, I had no problems using old format .DWF - Now image displays lines & text as 'hollow' instead of solid black. see attached dwf file. anyone have any ideas ?
*Bornhaupt, Thomas
Message 2 of 25 (104 Views)

Re: DWF6 - display of .tif images

10-10-2003 02:04 AM in reply to: BrianPickles
There was no attachment.

 

If it is an Ascii DWF then you can send it to
href="mailto:Thomas@Bornhaupt.de">Thomas@Bornhaupt.de

 

regards


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
I'm
using ADT3.3 +Raster design as a tool to archive old scanned drawings - have a
problem displaying DWF6 in AEV.
Image format is binary .tif, I had no
problems using old format .DWF - Now image displays lines & text as
'hollow' instead of solid black. see attached dwf file. anyone have any ideas
?
*Saadallah, Dean
Message 3 of 25 (104 Views)

Re:

10-10-2003 02:09 AM in reply to: BrianPickles
The attachment is there: are you accessing this through browser? I use OE,
it shows up fine.

--
Dean Saadallah
Add-on products for LT
http://www.pendean.com/lt
--
*Capper, Robin
Message 4 of 25 (104 Views)

Re:

10-10-2003 07:22 AM in reply to: BrianPickles
You aren't alone, I have this with tiffs in dwfs also.

--
Regards,
Robin Capper
Email; robin.capper.design@xtra.co.nz or robin.capper@thewarehouse.co.nz

"Dean Saadallah" wrote in message
news:542053ABDD8037D2330128610A93847C@in.WebX.maYIadrTaRb...
> The attachment is there: are you accessing this through browser? I use OE,
> it shows up fine.
>
> --
> Dean Saadallah
> Add-on products for LT
> http://www.pendean.com/lt
> --
>
>
*Bornhaupt, Thomas
Message 5 of 25 (104 Views)

Re:

10-10-2003 06:55 PM in reply to: BrianPickles
Thats silly. I use OE6. I can see an attachment, but i could not extract it.
All buttons for this are gray.

"Dean Saadallah" schrieb im Newsbeitrag
news:542053ABDD8037D2330128610A93847C@in.WebX.maYIadrTaRb...
> The attachment is there: are you accessing this through browser? I use OE,
> it shows up fine.
>
> --
> Dean Saadallah
> Add-on products for LT
> http://www.pendean.com/lt
> --
>
>
*Saadallah, Dean
Message 6 of 25 (104 Views)

Re:

10-10-2003 09:46 PM in reply to: BrianPickles
OE6 here too: I suspect you might have access to attachments turned off?
OE6>Tools>Options>Security Tab>Don't allow attachments..... .

--
Dean Saadallah
Add-on products for LT
http://www.pendean.com/lt
--
*Bornhaupt, Thomas
Message 7 of 25 (104 Views)

Re:

10-11-2003 01:09 AM in reply to: BrianPickles
my options from OE6 was not correct.

"Dean Saadallah" schrieb im Newsbeitrag
news:F48CB7D0AC57D774611668D8AC809BCB@in.WebX.maYIadrTaRb...
> OE6 here too: I suspect you might have access to attachments turned off?
> OE6>Tools>Options>Security Tab>Don't allow attachments..... .
>
> --
> Dean Saadallah
> Add-on products for LT
> http://www.pendean.com/lt
> --
>
>
*Bornhaupt, Thomas
Message 8 of 25 (104 Views)

Re: DWF6 - display of .tif images

10-11-2003 01:18 AM in reply to: BrianPickles
Hi,

 

AEV could read this DWF with no problem. But the Header
information of this file is not correct!

 

(DWF V06.00)  has to be (W2D V06.00) look to the Whip6
SDK Doku.

 

VoloView shows 2 errors:

 

1) DWF file is newer...

2) Error regenerating graphic....

 

if you change with HexEdit to (W2D V06.00) then the first
error is gone. But then AEV says: " unknown error"

 

Have you an Ascii-Version of this file.

 

regards

Thomas

 

 


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
I'm
using ADT3.3 +Raster design as a tool to archive old scanned drawings - have a
problem displaying DWF6 in AEV.
Image format is binary .tif, I had no
problems using old format .DWF - Now image displays lines & text as
'hollow' instead of solid black. see attached dwf file. anyone have any ideas
?
Active Member
BrianPickles
Posts: 8
Registered: ‎10-14-2003
Message 9 of 25 (104 Views)

Re:

10-12-2003 08:21 PM in reply to: BrianPickles
Hi all,

Thomas - Ascii version attached - looks even worse.

Robin - glad I'm not the only one with image problems.

Dean - could you see the scanned image in the DWF OK
are the lines/text 'hollow' when you zoom in
*Bornhaupt, Thomas
Message 10 of 25 (104 Views)

Re:

10-12-2003 09:54 PM in reply to: BrianPickles
Hi Brian,

 

the file is still zip-encoded. It is not a pure ASCII File. To
have a closer look to the file i need a unziped file.

 

Thomas

 

PS: tis is not a problem of ASCII or Unicode.

 

 


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
Hi
all,

Thomas - Ascii version attached - looks even worse.

Robin - glad I'm not the only one with image problems.

Dean - could you see the scanned image in the DWF OK

       are the lines/text 'hollow' when
you zoom in

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.