Design Review

Reply
Contributor
Steven_Cunningham
Posts: 24
Registered: ‎01-25-2010
Message 11 of 15 (653 Views)

Re: Markups in AutoCAD

07-16-2010 08:57 AM in reply to: TherealJD

Yay!  Glad to see more folks talking about this!  Maybe we can convince even more folks to post comments supporting this issue, so the fine folks at Autodask might be encouraged to do something!

New Member
jcrump
Posts: 2
Registered: ‎07-31-2010
Message 12 of 15 (611 Views)

Re: Markups in AutoCAD

07-31-2010 06:59 AM in reply to: Steven_Cunningham

I'm surprised.  We're running into this problem right now.  When been trying to get ingrained in using AutoCAD so we assumed there was something around the management of markups we did not understand.  We've got an extensive number of markups on some sheets without unique names.  They're basically impossible to accurately track.  I'm guessing ultimately we could develop some sort of customized solution but I'm not sure how difficult that will be.  Does anyone else have any ideas??

Active Contributor
alex_long
Posts: 27
Registered: ‎12-11-2007
Message 13 of 15 (570 Views)

Re: Markups in AutoCAD

08-10-2010 06:59 AM in reply to: Steven_Cunningham

hahaha, don't you know that if Autodesk replies to a thread discussing an issue w/ any of their software they'd be acknowledging that the issue actually exists and there's no way anything could be wrong with one of their programs, surely it's a user related issue and you did something wrong or aren't using it correctly. They want new and future customers to purchase the software, they already got our money! :smileywink:

New Member
jcrump
Posts: 2
Registered: ‎07-31-2010
Message 14 of 15 (568 Views)

Re: Markups in AutoCAD

08-10-2010 07:25 AM in reply to: Steven_Cunningham

Well I didn't expect them reply but I thought they might.  You never know we might not be using Markup Manager as they intended or maybe we missed something.  Stranger things have happened.  However, in this case I don't think that is what is occurring.  We're going to have our Program and Project Managers utilize unique IDs to make things easier to track.  Additionally, we're looking at running Design Review in concert with AutoCAD to help locate and track the markups.  I don't see any other easy ways to address the issue.  The markups don't appear to assessible in a layer like regular drawing constructs.  Again any ideas someone has would be appreciated.

Contributor
Steven_Cunningham
Posts: 24
Registered: ‎01-25-2010
Message 15 of 15 (292 Views)

Re: Markups in AutoCAD

10-23-2013 07:41 PM in reply to: dxarhoulakos

Holy crap on a cracker!  I just thought that I'd give the ol' mark-up set manager a whirl; well low and behold when I changed the mark-up status to Done in the manager in ACA, closed it and opened the dwf in Design Review... wait for it... THE STATUS CHANGES WERE SAVED TO THE DWF!  I am completely floored right now!

:smileysurprised:

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.