Constructware General Discussion

Constructware General Discussion

Reply
Contributor
13 Posts
0 Kudos
Registered: ‎08-05-2008
Post 1 of 2

RFIs module Filtering Issue

194 Views, 1 Replies
11-04-2008 01:15 PM


I had a user that completely lost his RFIs module, getting a Constructware Internal Error every time he clicked on the module header. I've been through tech support for two months trying to get this resolved.



I found out that when the user clicked on the filter and chose the following selection:

Filter Type: Contractor RFIs

then chose Yes or No (yes was what I tried) It fried the whole module.



This problem has a temporary fix but the user account has to be completely deleted and recreated. It should retain all messages, etc.


Edited by: skpost99 on Nov 5, 2008 2:09 AM
Active Member
7 Posts
0 Kudos
Registered: ‎11-13-2006
Post 2 of 2

Re: RFIs module Filtering Issue

12-02-2008 09:24 AM in reply to: skpost99
FYI, the fix for this issue is in this coming weekend's rollout - so you should not see this issue again. If you do, please immediately contact Customer Support.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New Constructware Category!

The Constructware forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!