Configurator 360 General Discussion

Configurator 360 General Discussion

Reply
Contributor
matthew.nichols
Posts: 11
Registered: ‎02-04-2014
Message 1 of 3 (240 Views)
Accepted Solution

Configurator 360 on mac

240 Views, 2 Replies
03-14-2014 07:32 AM

Question, will Configurator 360 not work on a mac at all?  or if it will can someone direct me to what needs to be downloaded to be able to use it.

 

Thank you,

Matthew

Unfortunately, at this time, the "configuration page" (the important part) of Configurator 360 will not work on Macs.

 

We have a companion iPad app that you can use, but that's not the same thing as a Mac, of course!

 

The Configurator C360 administrator UI should work OK on Macs.

 

Of course, we are aware of this deficiency...:smileywink:

Board Manager
Jon.Balgley
Posts: 251
Registered: ‎08-23-2006
Message 2 of 3 (233 Views)

Re: Configurator 360 on mac

03-14-2014 09:37 AM in reply to: matthew.nichols

Unfortunately, at this time, the "configuration page" (the important part) of Configurator 360 will not work on Macs.

 

We have a companion iPad app that you can use, but that's not the same thing as a Mac, of course!

 

The Configurator C360 administrator UI should work OK on Macs.

 

Of course, we are aware of this deficiency...:smileywink:



Jon Balgley
Autodesk Configurator 360 / Inventor ETO team
Autodesk, Inc.
Contributor
matthew.nichols
Posts: 11
Registered: ‎02-04-2014
Message 3 of 3 (228 Views)

Re: Configurator 360 on mac

03-14-2014 12:29 PM in reply to: Jon.Balgley

Thank you John!  That is what i assumed, but I just wanted to make sure.

 

Thank you,

Matthew

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.