Community Feedback

Reply
*Expert Elite*
Joe-Bouza
Posts: 5,123
Registered: ‎12-15-2008
Message 1 of 9 (586 Views)
Accepted Solution

wHATS GOING ON WITH LOGIN?

586 Views, 8 Replies
09-26-2011 02:35 PM

hUh? I can't be the only one?

Thank you

Joseph D. Bouza, P.E. (one of 'THOSE' People) Civil 3D 2012 & 2013
HP Z210 Workstation
Intel Xeon CPU E31240 @ 3.30 Hz
12 GB Ram


Note: Its all Resistentialism, so keep calm and carry on

64 Bit Win7 OS
Valued Contributor
Adam_Farnsworth
Posts: 82
Registered: ‎10-27-2010
Message 2 of 9 (585 Views)

Re: wHATS GOING ON WITH LOGIN?

09-26-2011 02:48 PM in reply to: Joe-Bouza

I had a problem with the login a few hours ago, but it just required me to relog, and now it seems fine...

 

--Adam

Windows 7 x 64
ATI Radeon HD 5700 Series
12 GB Ram
i7 920 @ 2.67 GHz
Civil 3D 2011, 2010, 2009 and occasionally 2008 still (unfortunantly)
*Expert Elite*
Jeff_M
Posts: 4,472
Registered: ‎07-22-2003
Message 3 of 9 (571 Views)

Re: wHATS GOING ON WITH LOGIN?

09-26-2011 04:38 PM in reply to: Joe-Bouza
*Expert Elite*
neilyj
Posts: 3,912
Registered: ‎08-01-2008
Message 4 of 9 (544 Views)

Re: wHATS GOING ON WITH LOGIN?

09-27-2011 12:27 AM in reply to: Joe-Bouza

They need to issue Service Pack 1 for the forum.....

neilyj
(No connection with Autodesk other than using the products in the real world)


IDSP Premium 2015 (mainly Civil 3D 2015 UKIE & Infraworks with some limited 3ds Max Design)
Win 7 Pro x64, 500Gb SSD, 1Tb HDD
32Gb Ram Intel Xeon CPU E5-2650 v2 @ 2.6GHz (32 CPUs), ~2.6GHz
NVIDIA Quadro K4000, Dual 27" Monitor, Dell T5610
Valued Mentor
ccoles
Posts: 329
Registered: ‎06-26-2007
Message 5 of 9 (536 Views)

Re: wHATS GOING ON WITH LOGIN?

09-27-2011 05:11 AM in reply to: Joe-Bouza

Yeah, I've been having issues since yesterday afternoon. Seems like the re-direct from the login submit window is broken again.

Windows 7 64-bit
Dell Precision T5610, Dual-Xeon 2.6Ghz, 16 Gig RAM
Civil 3D 2013
Distinguished Contributor
grafp
Posts: 118
Registered: ‎03-31-2009
Message 6 of 9 (525 Views)

Re: wHATS GOING ON WITH LOGIN?

09-27-2011 06:19 AM in reply to: neilyj

neilyj wrote:

They need to issue Service Pack 1 for the forum.....



or forced upgrade to the newest version

P. Graf
C3D 2009 & 2010
Windows XP
3 GB ram
intel Core 2 Duo
ATI Radeon HD 2400 Pro
*Expert Elite*
neilyj
Posts: 3,912
Registered: ‎08-01-2008
Message 7 of 9 (519 Views)

Re: wHATS GOING ON WITH LOGIN?

09-27-2011 06:25 AM in reply to: grafp

LOL :smileyvery-happy:

neilyj
(No connection with Autodesk other than using the products in the real world)


IDSP Premium 2015 (mainly Civil 3D 2015 UKIE & Infraworks with some limited 3ds Max Design)
Win 7 Pro x64, 500Gb SSD, 1Tb HDD
32Gb Ram Intel Xeon CPU E5-2650 v2 @ 2.6GHz (32 CPUs), ~2.6GHz
NVIDIA Quadro K4000, Dual 27" Monitor, Dell T5610
Employee
wrighte
Posts: 661
Registered: ‎09-22-2008
Message 8 of 9 (465 Views)

Re: wHATS GOING ON WITH LOGIN?

09-28-2011 09:14 AM in reply to: neilyj

This should all be fixed now.  Appreciate your patience.  Let me know if you see oany additional sign in issues.



Eric Wright
Sr. Web Product Manager
Autodesk Knowledge Network
Autodesk, Inc.

New Member
calderonjoa
Posts: 1
Registered: ‎11-19-2011
Message 9 of 9 (343 Views)

Re: wHATS GOING ON WITH LOGIN?

11-19-2011 06:13 PM in reply to: wrighte

I'm still having trouble. I keeps asking me to resend a confirmation email. Then after I entered it, it said that the account is already active.

 

 

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!