Community Feedback

Reply
*Expert Elite*
Charles_Shade
Posts: 8,204
Registered: ‎04-10-2005
Message 1 of 12 (507 Views)

Hyperlink not working

507 Views, 11 Replies
08-01-2012 08:07 AM

Anyone seeing an issue with the Hyperlink option today?

Regards, Charles Shade            Win8 FAQ
CSHADEDESIGN|AUTOCAD LT|LT-KB|DYNAMIC BLOCKS

 
Please mark Accept as Solution if your question is answered. Kudos gladly accepted.
Alumni
Jillian.Bejtlich
Posts: 341
Registered: ‎05-28-2010
Message 2 of 12 (504 Views)

Re: Hyperlink not working

08-01-2012 08:08 AM in reply to: Charles_Shade

I haven't had any other issues yet, but testing now...

 

Autodesk



Jillian Bejtlich
Forum Community Manager
Autodesk, Inc.
Moderator
Discussion_Admin
Posts: 678
Registered: ‎05-09-2008
Message 3 of 12 (503 Views)

Re: Hyperlink not working

08-01-2012 08:09 AM in reply to: Charles_Shade
Alumni
Jillian.Bejtlich
Posts: 341
Registered: ‎05-28-2010
Message 4 of 12 (500 Views)

Re: Hyperlink not working

08-01-2012 08:10 AM in reply to: Discussion_Admin

It looks like it dropped out the ability to highlight text and insert the link, so the 'Link Text' field isn't getting filled out automatically like usual.



Jillian Bejtlich
Forum Community Manager
Autodesk, Inc.
*Expert Elite*
CADastrophe
Posts: 3,334
Registered: ‎08-28-2009
Message 5 of 12 (493 Views)

Re: Hyperlink not working

08-01-2012 08:17 AM in reply to: Jillian.Bejtlich

I've encountered that issue a couple of times, but right now it's working just fine for me.

Corey D.                                                                                                                  ADSK_Logo_EE_2013.png    AutoCAD 2014 User  Revit 2014 User
──────────────────────────────────────────────────────────────────────
⁞|⁞ Please use Mark Solutions!.Accept as Solution and Give Kudos!Give Kudos as appropriate to further enhance these forums. Thank you!
*Expert Elite*
Charles_Shade
Posts: 8,204
Registered: ‎04-10-2005
Message 6 of 12 (488 Views)

Re: Hyperlink not working

08-01-2012 08:23 AM in reply to: Jillian.Bejtlich

It is just coming up blank here.ScreenShot001.jpg

 

Regards, Charles Shade            Win8 FAQ
CSHADEDESIGN|AUTOCAD LT|LT-KB|DYNAMIC BLOCKS

 
Please mark Accept as Solution if your question is answered. Kudos gladly accepted.
*Expert Elite*
MarySeufert
Posts: 586
Registered: ‎04-19-2011
Message 7 of 12 (482 Views)

Re: Hyperlink not working

08-01-2012 08:37 AM in reply to: Charles_Shade

Did you update Firefox? I did it yesterday. The highlite and add hyperlink was working correctly before I did so, now it isn't. I'm now on Firefox 14.0.1

 

~ Mary


_______________________________________________________________________
Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.
Software Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.
*Expert Elite*
MarySeufert
Posts: 586
Registered: ‎04-19-2011
Message 8 of 12 (476 Views)

Re: Hyperlink not working

08-01-2012 08:45 AM in reply to: MarySeufert

Works with IE 9.0.8112.16421


_______________________________________________________________________
Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.
Software Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.
Moderator
Discussion_Admin
Posts: 678
Registered: ‎05-09-2008
Message 9 of 12 (468 Views)

Re: Hyperlink not working

08-01-2012 09:15 AM in reply to: Charles_Shade

This issue has been escalated and it is being investigated.

 

For now you can click the "Link test" box and get your frequently linked words and phrases to drop down.

 

we will respond back here when we get more information

 

Thanks
Discussion_Admin

*Expert Elite*
Charles_Shade
Posts: 8,204
Registered: ‎04-10-2005
Message 10 of 12 (463 Views)

Re: Hyperlink not working

08-01-2012 09:30 AM in reply to: MarySeufert

Firefox update did not make a difference.

 

Thanks for the update Admin.

Regards, Charles Shade            Win8 FAQ
CSHADEDESIGN|AUTOCAD LT|LT-KB|DYNAMIC BLOCKS

 
Please mark Accept as Solution if your question is answered. Kudos gladly accepted.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.