Community Feedback

Community Feedback

Reply
*Expert Elite* | International Moderator
131 Posts
62 Kudos
Registered: ‎04-20-2012
Post 1 of 21

Forum interface troubles

878 Views, 20 Replies
12-26-2012 03:45 AM
I've got some problems with forum interface. 1. I can't access drop-down menus. 2. I have no edit panel. 3. I can't preview message. 4. Can't apply paragraphs to message. Java JRE is reinstalled several times. Tried from several browsers, from different PCs. Tried to switch on/off "Use the Rich Text Editor tab by default" and "Display menus dynamically with mouse over" options in "My Settings". Here's video link, sorry, can't embed it: http://www.screencast.com/t/SIzNRuRwHhz Kind regards, Dmitry Yemelyanov, aka MiWa NiZa.

________________________________________________


Сообщество пользователей Autodesk
Блог

Читаем правила форума

________________________________________________

*Expert Elite* | International Moderator
588 Posts
293 Kudos
Registered: ‎09-29-2009
Post 2 of 21

Re: Forum interface troubles

12-26-2012 03:49 AM in reply to: MiWaNiZa
I confirm this issue.
   
*Expert Elite* | International Moderator
131 Posts
62 Kudos
Registered: ‎04-20-2012
Post 3 of 21

Re: Forum interface troubles

12-26-2012 04:44 AM in reply to: Romanich
I founded, that I'm getting compressed through gzip file:http://autodesk.i.lithium.com/t5/scripts/75065AD96ADC4D2B5E65783140CA753D/lia-scripts-head-min.js . Meanwhile friends of mine from other countries retrieves uncompressed one. At same time I can download plain .js files from other sites.

________________________________________________


Сообщество пользователей Autodesk
Блог

Читаем правила форума

________________________________________________

Active Contributor
40 Posts
0 Kudos
Registered: ‎01-24-2012
Post 4 of 21

Re: Forum interface troubles

12-26-2012 05:36 AM in reply to: MiWaNiZa
Hi I have the same.
Alumni
341 Posts
29 Kudos
Registered: ‎05-28-2010
Post 5 of 21

Re: Forum interface troubles

12-26-2012 05:56 AM in reply to: leech10

Hmm. Very strange! I'm unable to reproduce the issue but I'm wondering if this is something more geographical.

 

If you are having this issue, could you please post the approximate location your are in?

 

I will see what I can do to get this resolved as soon as possible.

 

Thank you!



Jillian Bejtlich
Forum Community Manager
Autodesk, Inc.
*Expert Elite* | International Moderator
131 Posts
62 Kudos
Registered: ‎04-20-2012
Post 6 of 21

Re: Forum interface troubles

12-26-2012 05:58 AM in reply to: MiWaNiZa

I tried to connect through proxy.

From some IP's (US, CH) forum works correctly, from other (RU, UA) - same errors.

It seems, that error depends on providers.

 

________________________________________________


Сообщество пользователей Autodesk
Блог

Читаем правила форума

________________________________________________

*Expert Elite* | International Moderator
131 Posts
62 Kudos
Registered: ‎04-20-2012
Post 7 of 21

Re: Forum interface troubles

12-26-2012 06:01 AM in reply to: Jillian.Bejtlich

IP 83.170.214.90 Whois 
ISP : RCCF LLC
Host : ll-90.214.170.83.dp.sovam.net.ua
Country: Ukraine (UKR) - Ukraine
Region/State: Dnipropetrovs'ka Oblast'
City: Dnepropetrovsk

________________________________________________


Сообщество пользователей Autodesk
Блог

Читаем правила форума

________________________________________________

Moderator
1,467 Posts
277 Kudos
Registered: ‎04-09-2008
Post 8 of 21

Re: Forum interface troubles

12-26-2012 06:18 AM in reply to: Jillian.Bejtlich

Jillian.Bejtlich wrote:

 

 

...If you are having this issue, could you please post the approximate location your are in?...


Hi, Jillian!

As a Community Manager you have the opportunity to see the IP-address and the location of the user respectively.
P.S.: I was lucky. Although I am from the Ukraine, but I have not such problem.


Пожалуйста не забывайте про Утвердить в качестве решения! Утвердить в качестве решения и Give Kudos!Баллы
Please remember to Accept Solution! Accept as Solution and Give Kudos!Kudos

Moderator
758 Posts
52 Kudos
Registered: ‎05-09-2008
Post 9 of 21

Re: Forum interface troubles

12-26-2012 06:51 AM in reply to: MiWaNiZa

Can those having issues also give your browser version and attempt a different one then report back?

 

Thanks
Discussion_Admin

 

 

supported browsers

Internet Explorer, Fire Fox and Chrome

*Expert Elite* | International Moderator
131 Posts
62 Kudos
Registered: ‎04-20-2012
Post 10 of 21

Re: Forum interface troubles

12-26-2012 07:08 AM in reply to: Discussion_Admin

Mozilla Firefox 8.0.1
Opera 12.11.1661
Microsoft Internet Explorer 8.0.7601.17514

Google Chrome 23.0.1271.97 m can't load forum at all.

DownloadMaster 5.14.2.1329

All of them downloads http://autodesk.i.lithium.com/t5/scripts/75065AD96ADC4D2B5E65783140CA753D/lia-scripts-head-min.js as gzip archive (attached to message as zip to pass forum restrictions).

________________________________________________


Сообщество пользователей Autodesk
Блог

Читаем правила форума

________________________________________________

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!