Community Feedback

Community Feedback

Reply
*Expert Elite*
cwhetten
Posts: 1,090
Registered: ‎09-03-2008
Message 1 of 19 (2,780 Views)
Accepted Solution

Forum Format Changes or Bug?

2780 Views, 18 Replies
06-25-2012 01:43 PM

So I refreshed my browser tab with the Inventor discussion group and suddenly I am seeing new symbols I've never seen before.  Is this intentional or did something go wrong?  See the attached image.

 

I wonder if it is messed up because there is a little Autodesk "A" symbol next to everyone's username, even the non-Autodesk users...

 

And what does the "S" mean?

Congratulations to all of you on your temporary promotion to Community Manager :smileyhappy: I hope you enjoyed the 2 minutes :smileyhappy:

 

Kidding -   I screwed up creating a new role in our system.  I have since cracked my own knuckles with a ruler and reverted everything back.  Bad Admin.

Moderator
Discussion_Admin
Posts: 732
Registered: ‎05-09-2008
Message 2 of 19 (2,772 Views)

Re: Forum Format Changes or Bug?

06-25-2012 01:47 PM in reply to: cwhetten

This issue has been escalated and should be put back to normal shortly

 

Thanks
Discussion_Admin

 

 

 

*Expert Elite*
MarySeufert
Posts: 588
Registered: ‎04-19-2011
Message 3 of 19 (2,769 Views)

Re: Forum Format Changes or Bug?

06-25-2012 01:48 PM in reply to: cwhetten

Have the hampsters gotten out of the cage? We are all Community Managers too! Is this a paid position?:smileywink:

 

~ Mary

ComManager.png


_______________________________________________________________________
Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.
Software Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.
Employee
wrighte
Posts: 661
Registered: ‎09-22-2008
Message 4 of 19 (2,763 Views)

Re: Forum Format Changes or Bug?

06-25-2012 02:02 PM in reply to: MarySeufert

Congratulations to all of you on your temporary promotion to Community Manager :smileyhappy: I hope you enjoyed the 2 minutes :smileyhappy:

 

Kidding -   I screwed up creating a new role in our system.  I have since cracked my own knuckles with a ruler and reverted everything back.  Bad Admin.



Eric Wright
Sr. Web Product Manager
Autodesk Knowledge Network
Autodesk, Inc.

*Expert Elite*
pendean
Posts: 23,722
Registered: ‎11-06-2003
Message 5 of 19 (2,759 Views)

Re: Forum Format Changes or Bug?

06-25-2012 02:07 PM in reply to: wrighte

I kind of liked those little red arrows :smileyhappy:

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
*Expert Elite*
CADastrophe
Posts: 3,421
Registered: ‎08-28-2009
Message 6 of 19 (2,757 Views)

Re: Forum Format Changes or Bug?

06-25-2012 02:09 PM in reply to: wrighte

Was Jillian involed in this or was she just the "fall" person? I noted that she appears to have been demoted.

 

               JillB.JPG

 

If this is the case, I would argue against such unjustified action... :smileyhappy:

Corey D.                                                                                                                  ADSK_Logo_EE_2013.png    AutoCAD 2014 User  Revit 2014 User
──────────────────────────────────────────────────────────────────────
⁞|⁞ Please use Mark Solutions!.Accept as Solution and Give Kudos!Give Kudos as appropriate to further enhance these forums. Thank you!
Employee
wrighte
Posts: 661
Registered: ‎09-22-2008
Message 7 of 19 (2,753 Views)

Re: Forum Format Changes or Bug?

06-25-2012 02:14 PM in reply to: CADastrophe

The change was all for Jillian, actually.  To fix, I had to remove the whole role altogether.  Still fixing and sending Jillian flowers for her inadvertent demotion :smileyhappy:



Eric Wright
Sr. Web Product Manager
Autodesk Knowledge Network
Autodesk, Inc.

Employee
wrighte
Posts: 661
Registered: ‎09-22-2008
Message 8 of 19 (2,744 Views)

Re: Forum Format Changes or Bug?

06-25-2012 02:31 PM in reply to: wrighte

She's back!!!

 

jillian.jpg



Eric Wright
Sr. Web Product Manager
Autodesk Knowledge Network
Autodesk, Inc.

*Expert Elite*
cwhetten
Posts: 1,090
Registered: ‎09-03-2008
Message 9 of 19 (2,741 Views)

Re: Forum Format Changes or Bug?

06-25-2012 02:43 PM in reply to: wrighte

It's all back to normal now.  Nothing like a little chaos now and then to keep things interesting! :smileyhappy:

Alumni
Jillian.Bejtlich
Posts: 341
Registered: ‎05-28-2010
Message 10 of 19 (2,732 Views)

Re: Forum Format Changes or Bug?

06-25-2012 02:51 PM in reply to: cwhetten

Yeahhh... so you can all blame me. :smileyhappy: I wanted a super special role ALL for myself, and in the end hamsters were running everywhere (alright, so that's not really what happened). We're just revising some stuff behind the scenes so Autodeskers can do what needs to be done.

 

And before anyone asks - no this had absolutely no technical affect on your ranking, post, or any other technical functionality in the forums. It would pretty much be the same as if Pendean logged on tomorrow to find we turned him from orange to a lovely shade of pink. :smileylol:

 

And man, you folks are super attentive. Had that happened in any other forum, everyone would have been too fast asleep to notice or too quiet to say anything. Once again, I have to say: You all rock.

 

Thanks, and feel free to chuck any questions our way here or over PM if needed.



Jillian Bejtlich
Forum Community Manager
Autodesk, Inc.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.