CAD Managers

Reply
Active Contributor
rand
Posts: 45
Registered: ‎05-20-2004
Message 1 of 3 (378 Views)

LM Tools Window

378 Views, 2 Replies
04-09-2013 02:38 PM

I looked for a networking wishlist to post this, but didn't see it, so I apologize to all of you who don't need to listen to me whine.

 

Would it kill the makers of LM Tools to make the flippin' window bigger so I didn't have to paste out the server status into notepad?  I mean, I know they're putting all their imense resources into improving the general interface, and it shows,,, but seriously, is everbody still rockin' the 15 inch monitor and space is still at a premium.

 

Thanks for listening.

Rand Waltz

 

 

*Expert Elite*
dgorsman
Posts: 5,596
Registered: ‎10-12-2006
Message 2 of 3 (368 Views)

Re: LM Tools Window

04-09-2013 03:53 PM in reply to: rand

Kinda-sorta.  Our designers have the large monitors, the server rooms have our few remaining mini-size monitors.  Not that they get used that often, LMTOOLs are usually run through remote.  But monster size dialogs are problematic when working off one of those server terminals.

----------------------------------
If you are going to fly by the seat of your pants, expect friction burns.
Adopt. Adapt. Overcome. Or be overcome.
A good question will be halfway to a good answer.


*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,588
Registered: ‎01-14-2005
Message 3 of 3 (317 Views)

Re: LM Tools Window

04-22-2013 12:06 PM in reply to: rand

You could run it as a command line and pipe it into a text file. :-D

 

There's a web-based version you can try too if you wanna check my sig-line. 

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Manufacturing CAD & IT Manager Resource
Additional information for installing, licensing & deploying Inventor, the Product Design Suites and Factory Design Suites.