Buzzsaw Developer

Reply
*Petersen, Lehi
Message 1 of 6 (479 Views)

Problem connecting to site with PPAPI

479 Views, 5 Replies
11-26-2003 07:00 AM
I am trying to automate uploading of files from our local server to our
BuzzSaw site. I have been attempting to set up a VB Script or possibly
a VC++ program to do this. When I even use the sample VB programs that
came with the API toolkit, I just get the error:
"Error: There was an I/O error in accessing the server."

If I try connecting to a non-existent site, I get the error:
"Error: The username, password or site name is incorrect or the
PPSession object has not been initialized."

This means to me that the scripts get to buzzsaw.com just fine, but have
a problem with our specific site. Is there something that I am not
doing right, or does something have to be enabled on the BuzzSaw site to
allow access by the API?

I appreciate any help anybody here can give me.
*Sheppard, Scott
Message 2 of 6 (479 Views)

Re: Problem connecting to site with PPAPI

11-26-2003 07:11 AM in reply to: *Petersen, Lehi
1. Nothing has to be enabled specific to your site.
2. My guess is that you have done something wrong. You should probably be
trying http://folders.buzzsaw.com/sitename where sitename is the name of
your site. You would specify your site user name and site password.

"Lehi Petersen" wrote in message
news:5AEF9C4D970120F03B127ADB2D9E029D@in.WebX.maYIadrTaRb...
> I am trying to automate uploading of files from our local server to our
> BuzzSaw site. I have been attempting to set up a VB Script or possibly
> a VC++ program to do this. When I even use the sample VB programs that
> came with the API toolkit, I just get the error:
> "Error: There was an I/O error in accessing the server."
>
> If I try connecting to a non-existent site, I get the error:
> "Error: The username, password or site name is incorrect or the
> PPSession object has not been initialized."
>
> This means to me that the scripts get to buzzsaw.com just fine, but have
> a problem with our specific site. Is there something that I am not
> doing right, or does something have to be enabled on the BuzzSaw site to
> allow access by the API?
>
> I appreciate any help anybody here can give me.
>
>
>
>
>
Active Member
JohnBartak
Posts: 8
Registered: ‎11-26-2003
Message 3 of 6 (479 Views)

Re: Problem connecting to site with PPAPI

11-26-2003 08:13 AM in reply to: *Petersen, Lehi
Which interface are you using to upload -- IPPScripting or one of the IPPResource interfaces? When I've had trouble uploading files it has usually been because I've got something screwed up in the path or haven't setup all the variables that I are needed to make the IPPResource::Upload method work.
*Petersen, Lehi
Message 4 of 6 (479 Views)

Re:

11-26-2003 08:49 AM in reply to: *Petersen, Lehi
I have been using IPPScripting so far.  I have
tried it with the path
href="http://folders.buzzsaw.com/sitename">http://folders.buzzsaw.com/sitename

and also with the path
href="https://folders.buzzsaw.com/sitename">https://folders.buzzsaw.com/sitename

I am wondering if there is a problem getting through my company's
firewall.  Does the API use a different port than the client
perhaps?


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
Which
interface are you using to upload -- IPPScripting or one of the IPPResource
interfaces? When I've had trouble uploading files it has usually been because
I've got something screwed up in the path or haven't setup all the variables
that I are needed to make the IPPResource::Upload method
work.
New Member
jontyson
Posts: 1
Registered: ‎11-26-2003
Message 5 of 6 (479 Views)

Re:

11-26-2003 10:16 AM in reply to: *Petersen, Lehi
Try using the following URL:
http://webfolders.buzzsaw.com/SITENAME

The Buzzsaw API uses WebDAV, and at present, you need to use this modified URL to access your site via WebDAV.

Good luck!
*Petersen, Lehi
Message 6 of 6 (479 Views)

Re:

11-27-2003 11:49 PM in reply to: *Petersen, Lehi
Thanks for all your help.  That seemed to
solve the problem I was having.


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
Try
using the following URL:

href="http://webfolders.buzzsaw.com/SITENAME">http://webfolders.buzzsaw.com/SITENAME


The Buzzsaw API uses WebDAV, and at present, you need to use this modified
URL to access your site via WebDAV.

Good luck!

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New Buzzsaw Category!

The Buzzsaw forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.