Buzzsaw Developer

Buzzsaw Developer

Reply
Member
jljf_hh
Posts: 4
Registered: ‎08-23-2010
Message 1 of 2 (1,759 Views)

80040 206 There was an I/O error in accessing the server

1759 Views, 1 Replies
08-23-2010 09:05 PM

who can help me?

 

I get the error message when I connect the buzzsaw server through ProjectPoint API

 

Member
jljf_hh
Posts: 4
Registered: ‎08-23-2010
Message 2 of 2 (1,758 Views)

Re: 80040 206 There was an I/O error in accessing the server

08-23-2010 09:08 PM in reply to: jljf_hh

we have own server,  I want to invoke my server service.

 

    Set projPtObj = New PPScripting

    Dim username1 As String

    Dim password1 As String

    Dim siteURL  As String


    username1 = "XXXX"
    password1 = "XXXXXX

    siteURL = "https://www.XXXXXX.com/XXX"

    projPtObj.upload "d:\a.txt", siteURL, APPLY_TO_RESOURCE_ONLY, username1, password1
    
    On Error GoTo HandleError
    
HandleError:
    
    ' Display a message box that states there was an error and then displays
    MsgBox "Error: " + projPtObj.GetPPErrorInfo(Err), vbCritical, "Error"

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New Buzzsaw Category!

The Buzzsaw forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!