AutoSketch

Reply
Member
moroeder2001
Posts: 3
Registered: ‎09-06-2013
Message 1 of 5 (764 Views)

New computer for Autosketch 2.1

764 Views, 4 Replies
09-06-2013 03:43 AM

I am digging around looking for a new computer that will run my Autosketch 2.1. I have located a Dell Latitude D830 Core 2 Duo Laptop.

I have asked the seller if it would run Autosketch 2.1 like my Toshiba Satellite A105-S4344 with XP PRO operating system. If you are familiar with the answer to this question please let me know at moroeder2001@yahoo.com. Or if you know of a new computer on the market that will run 2.1 please let me know. The only reason I believe the Dell will run it is because they will install XP PRO before shipping. Please let me know if you have any information concerning this issue.

 

Thank You,

Max Roeder

*Expert Elite*
pendean
Posts: 22,244
Registered: ‎11-06-2003
Message 2 of 5 (753 Views)

Re: New computer for Autosketch 2.1

09-07-2013 01:01 PM in reply to: moroeder2001
Operating System, not hardware or computer brand, will determine if your software will run or not. You just need to remember what all you did back in the day to install your software.
Good luck.
Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Member
moroeder2001
Posts: 3
Registered: ‎09-06-2013
Message 3 of 5 (737 Views)

Re: New computer for Autosketch 2.1

09-09-2013 02:53 AM in reply to: moroeder2001

Thanks for your answer but that is not much help. Give me a breakdown of what I need to put together a laptop or desktop that will run 2.1, I can't do it and neither can my EE. I understand Microsoft will no longer support XP upgrades after next year. I don't really care since I can keep a drawing computer off the web. However it would be very helpful to be able to link into the web while drawing to check for component specs, drawings, etc. So if I can find anything that will run 2.1 I would be happy to try it.

 

Thanks,

Max Roeder

Mentor
StevenMac
Posts: 161
Registered: ‎02-20-2009
Message 4 of 5 (729 Views)

Re: New computer for Autosketch 2.1

09-10-2013 07:13 AM in reply to: moroeder2001

It's only $130, just buy it and see.

 

My boss used to run 2.1 on XP fine, but other people around here had issues.

New Member
lasstss
Posts: 1
Registered: ‎11-06-2013
Message 5 of 5 (547 Views)

Re: New computer for Autosketch 2.1

11-06-2013 07:35 PM in reply to: moroeder2001

I have been running AS 2.1 on an XP machine for years. No problem. You can also put virtual machine on a win 7 machine and run it. It has to be the 32bit win7 not the 64. I lost my disc. Do you still have one?

 

lasstss@gmail.com

 

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.