Autodesk Factory Design Suite General Discussion

Autodesk Factory Design Suite General Discussion

Reply
Contributor
Slawomir.Drazkiewicz
Posts: 14
Registered: ‎01-24-2012
Message 1 of 3 (121 Views)

Inventor synchronization fail, when chain assets are using.

121 Views, 2 Replies
12-18-2012 04:26 AM

Hi,

 

I've got problem with AutoCAD -> Inventor synchronization.

 

When I'm using standard assets everything works great, but when I try to use chain assets synchronization failed,

 

Example:
1. I open new AutoCAD dwg drawing.
2. I place "not chain" asset.
3. I synchronize drawing with Inventor. Everything works fine.
4. I synchronize draving to AutoCAD.
5. I place chian asset.
6. I synchronize drawing with Inventor. Chain asset doesn't show. :smileysad:
7. I synchronize drawing with AutoCAD. I delete chian part and place some other "not chian" asset.
8. I synchronize drawing with Inventor. Everything works fine again.

 

Employee
XuesongBai
Posts: 421
Registered: ‎03-15-2009
Message 2 of 3 (107 Views)

Re: Inventor synchronization fail, when chain assets are using.

12-19-2012 05:39 PM in reply to: Slawomir.Drazkiewicz

Hi there,

 

Which one "chain asset" are you using now?

 

Thanks,

-Xuesong

Contributor
Slawomir.Drazkiewicz
Posts: 14
Registered: ‎01-24-2012
Message 3 of 3 (87 Views)

Re: Inventor synchronization fail, when chain assets are using.

01-02-2013 04:13 AM in reply to: XuesongBai

It doesn't matter. All "chain" assets don't work properly. Doesn't matter which one I used.

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.