Autodesk Architectural Desktop 2007 & Prior

Autodesk Architectural Desktop 2007 & Prior

Reply
New Member
caddquestion
Posts: 1
Registered: ‎08-01-2011
Message 1 of 4 (552 Views)

Architectural Dimensions displayed as inches only

552 Views, 3 Replies
08-01-2011 01:35 PM

Rather than have architectural dimensions displayed as feet and inches I want to display then as inches only.  How do you do this.

*Expert Elite*
David_W._Koch
Posts: 2,521
Registered: ‎12-09-2003
Message 2 of 4 (550 Views)

Re: Architectural Dimensions displayed as inches only

08-01-2011 03:37 PM in reply to: caddquestion

Set your Drawing Units to Inches, your Length Type to Fractional and the Length Precision to the appropriate fractional amount.  (You will not get the inches mark.)

David Koch
Active Member
mpresti
Posts: 7
Registered: ‎02-17-2006
Message 3 of 4 (515 Views)

Re: Architectural Dimensions displayed as inches only

09-15-2011 10:31 AM in reply to: David_W._Koch

You can add the inches mark in the suffix.

Active Member
planker81
Posts: 6
Registered: ‎01-20-2011
Message 4 of 4 (328 Views)

Re: Architectural Dimensions displayed as inches only

10-22-2013 07:10 AM in reply to: caddquestion

The problem with the inches suffix is that your angular dimensions come out in degree inches

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.