AutoCAD Structural Detailing General DIscussion

AutoCAD Structural Detailing General DIscussion

Reply
Active Contributor
maronas
Posts: 29
Registered: ‎06-09-2009
Message 1 of 2 (331 Views)

ASD 2010 auto positioning bug

331 Views, 1 Replies
06-09-2009 03:29 AM
Hello,
first oh all, i'm new with ASD, and i'm just in the learning process, so... doing the example i've downloaded form an official autodesk page, i've
bounced into interesting situation:

i've made a simple model, with columns, beams and some connections, and i want to do next step- autopositioning, i select all parts, profiles, assemblies, RMC- auto positioning, start from 1 , step 1, and i get numbering like that: 1 3 5 7 9 and so on.
with start 0 step 1 i get 0 2 4 6 8
with start 2 step 1 2 4 6 8 10

is it a bug on 2010 version, or i've missed out something? thats so annoying
ASD2010 is a trial version from autodesk, winxp x86

thanks a bunch :smileyhappy:
Member
SARETVANDERWALT6609
Posts: 3
Registered: ‎07-15-2009
Message 2 of 2 (331 Views)

Re: ASD 2010 auto positioning bug

07-15-2009 08:28 AM in reply to: maronas
Hi, there is a hot fix for the auto-positioning available:
HotFix is available on AutoCAD Structural Detailing web page:
http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=13420191&linkID=12952913

I've downloaded it and numbering is now as it should be, i.e. 1, 2, 3, etc.

Saret
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Structural Detailing Category!

The AutoCAD Structural Detailing forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.