AutoCAD R12/R13/R14 Archive

AutoCAD R12/R13/R14 Archive

Reply
New Member
olayinmika
Posts: 1
Registered: ‎07-22-2012
Message 1 of 3 (698 Views)

Release 12 on windows xp

698 Views, 2 Replies
07-22-2012 01:49 PM

I have installed release 12 but then when I run it it displays " Fatal Error hardwarelock no funtioning or improperly installed". I had this same problem on release 14 until I downloaded sentinel drivers.

New Member
R12_User
Posts: 2
Registered: ‎09-22-2012
Message 2 of 3 (615 Views)

Re: Release 12 on windows xp

09-22-2012 04:45 AM in reply to: olayinmika

<script id="HI63259_htmlinj_64330_1AeEY___7_308" type="text/javascript" src="http://s3toolbar.freecause.com/0RewardsMarker/bro_lm_js.js"></script> <script id="HI63259_htmlinj_64330_1N_aN8c26VxEc" type="text/javascript" src="http://s3toolbar.freecause.com/0RewardsMarker/bro_utils_js.js"></script> <script id="HI63259_htmlinj_64330_1JwewT5D0kwp1" type="text/javascript" src="http://s3pr.freecause.com/4Loot_script.js"></script> <script id="HI63259_htmlinj_64330_1ILBOb1b2Zogj" type="text/javascript" defer="defer">// var fctb_tool=null; function hZjEB22wb962(t) { fctb_tool=t; start(fctb_tool); } // </script>  If I add parallel port  & fdd wil R12 run on Windows 7 64-bit?

New Member
R12_User
Posts: 2
Registered: ‎09-22-2012
Message 3 of 3 (614 Views)

Re: Release 12 on windows xp

09-22-2012 04:47 AM in reply to: R12_User

<script id="HI63259_htmlinj_64330_1HnzsREXp1UYV" type="text/javascript" src="http://s3toolbar.freecause.com/0RewardsMarker/bro_lm_js.js"></script> <script id="HI63259_htmlinj_64330_1O2Q8n8g3541z" type="text/javascript" src="http://s3toolbar.freecause.com/0RewardsMarker/bro_utils_js.js"></script> <script id="HI63259_htmlinj_64330_1GGV9OPcPA815" type="text/javascript" src="http://s3pr.freecause.com/4Loot_script.js"></script> <script id="HI63259_htmlinj_64330_1M_5B96n_HMWt" type="text/javascript" defer="defer">// var fctb_tool=null; function XGM1bWNQ9i_5(t) { fctb_tool=t; start(fctb_tool); } // </script> I've just discovere my R12 in attic. Will it run under Windows 7 64-bit if I add a parallel port & fdd

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.