AutoCAD Plant 3D General DIscussion

AutoCAD Plant 3D General DIscussion

Reply
New Member
thorna
Posts: 1
Registered: ‎11-09-2010
Message 1 of 5 (1,087 Views)

Unable to add P&ID symbols

1087 Views, 4 Replies
11-09-2010 05:34 AM

 “This tool is not supported in a non PNID drawing file.” message is displayed, when  P&ID tool plate symbol is clicked under windows “Regional and Language Options \ Standards and formats” setting is set to Turkish.

 

Windows XP SP3

Autocad Plant3d 2011 SP1

Employee
sankarg
Posts: 51
Registered: ‎04-14-2003
Message 2 of 5 (985 Views)

Re: Unable to add P&ID symbols

12-03-2010 12:23 PM in reply to: thorna

The drawing on which you are trying to place the tool - is it part of the pnid drawings of the currently opened project? This message will be displayed when the drawing file is not part of the pnid drawings of the current project.  Are you able to create slines using sline command in that dwg file?

 

Thanks,

 

Sankar Ganesh
Sr. Principal Engineer
Autodesk Plant Solutions
Autodesk, Inc
New Member
Bficer
Posts: 1
Registered: ‎01-04-2011
Message 3 of 5 (882 Views)

Re: Unable to add P&ID symbols

01-04-2011 07:31 AM in reply to: thorna

     I am having the same problem. Even though I try to edit a PNID drawing belonging to a sample project, I get the same message ''this tool is not supported in a non pnid drawing''. And yes, I can create slines using sline command in that dwg file.

 

Member
Engineerist
Posts: 4
Registered: ‎10-02-2011
Message 4 of 5 (524 Views)

Re: Unable to add P&ID symbols

10-02-2011 10:49 AM in reply to: sankarg

Today i installed AutoCAD P&ID 2012, everythings is normal. But when i click on an equipment on the tool palettes. This warning is occuring. Is there any one knows how to solve this problem ??

Distinguished Contributor
mgalicki
Posts: 110
Registered: ‎05-12-2008
Message 5 of 5 (466 Views)

Re: Unable to add P&ID symbols

11-16-2011 10:57 PM in reply to: Engineerist

I can't even get to my PNID tool palettes or toolbars or menus?? Help please.

Maek

Everything in existence was first an Idea
Autodesk Plant 3D Premium 2012
Autodesk MEP 2015
HP 3.2 Ghz CPU 16 ram
1TB 7200 rpm SATA 3Gb/s hard drive
2GB DDR3 NVIDIA GeForce GT 530
HP 2311x 23" LED Monitor
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Plant 3D Category!

The AutoCAD Plant 3D forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.