AutoCAD Plant 3D General DIscussion

AutoCAD Plant 3D General DIscussion

Reply
Mentor
Ahmed1081975
Posts: 220
Registered: ‎09-29-2011
Message 1 of 4 (246 Views)

Slip On Flange In DIN STD

246 Views, 3 Replies
02-04-2013 07:56 PM

HI Autodesk Support

 

There is no Slip On Flange In Din Catalog??

Product Support
Dan.Scales
Posts: 325
Registered: ‎03-05-2010
Message 2 of 4 (209 Views)

Re: Slip On Flange In DIN STD

02-07-2013 07:09 AM in reply to: Ahmed1081975

Hi Ahmed,

 

There are no slip on flanges in the DIN catalog so for now you will need to create them yourself.

 

You can also submit a request for the content that you need:

 

PLANT - Request a Content Pack

 

Thanks,
Dan



Dan Scales
Mentor
Ahmed1081975
Posts: 220
Registered: ‎09-29-2011
Message 3 of 4 (206 Views)

Re: Slip On Flange In DIN STD

02-07-2013 09:18 AM in reply to: Ahmed1081975

Thanks Dan For Your Reply,

 

Can I Ask why the DN STD Not Completed Like Asme STD in the Catalog??

 

Regards,

 

Ahmed Helal

New Member
rathinfotech
Posts: 2
Registered: ‎08-19-2014
Message 4 of 4 (48 Views)

Re: Slip On Flange In DIN STD

08-19-2014 05:27 AM in reply to: Ahmed1081975

Hi,

 

there are no slip on flanges in din..for more infomation like whats is slip on flanges and what is DIN please visit http://www.rajendrafittings.com here you can check all types of flanges and grades..

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Plant 3D Category!

The AutoCAD Plant 3D forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.