AutoCAD Plant 3D General DIscussion

AutoCAD Plant 3D General DIscussion

Reply
Mentor
thebearjed
Posts: 234
Registered: ‎10-05-2009
Message 1 of 3 (286 Views)
Accepted Solution

Shot in the Dark here

286 Views, 2 Replies
12-20-2012 01:30 PM

I don't guess there is a command that i don't know of that works like AutoPlants Align Fittinigs command? it made routing a lot eaiser, or is this just one to add to the wish list?

Never hurts to ask, but unfortunatly there is not a similar command available in Plant 3D. I will however, send this off to development as a wish list item.

 

If you would like to express to our developers why this feature is important to you, you can use the following feedback link:

 

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/index?siteID=123112&id=1109794

 

 

Product Support
quentin.contreras
Posts: 359
Registered: ‎03-02-2010
Message 2 of 3 (263 Views)

Re: Shot in the Dark here

12-21-2012 03:26 PM in reply to: thebearjed

Never hurts to ask, but unfortunatly there is not a similar command available in Plant 3D. I will however, send this off to development as a wish list item.

 

If you would like to express to our developers why this feature is important to you, you can use the following feedback link:

 

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/index?siteID=123112&id=1109794

 

 

If my post answers your question, please mark it as an Accepted Solution, so that others can find answers quickly!



Quentin Contreras
Mentor
thebearjed
Posts: 234
Registered: ‎10-05-2009
Message 3 of 3 (228 Views)

Re: Shot in the Dark here

12-26-2012 05:33 AM in reply to: quentin.contreras

thanks!

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Plant 3D Category!

The AutoCAD Plant 3D forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.