AutoCAD Plant 3D General DIscussion

AutoCAD Plant 3D General DIscussion

Reply
Valued Contributor
patpat78
Posts: 51
Registered: ‎06-20-2011
Message 1 of 6 (302 Views)

rotate ortho cube

302 Views, 5 Replies
11-07-2011 08:58 AM

hello i have a big probleme

 

i have  a project with different unit and different angle

 

my problem was: whane i m in an area with aprox 8° of rotation whan i generat the ortho view i can't have the real face extracted

 

is it possible to rotate that cube???

 

i think it's a very big problem a lot of my project are not perpendicular .....

 

any idea ?

Employee
TomislavGolubovic
Posts: 553
Registered: ‎12-01-2010
Message 2 of 6 (291 Views)

Re: rotate ortho cube

11-07-2011 06:20 PM in reply to: patpat78

The ortho generation is purely a N-S-E-W cube.



Tomislav Golubovic
Plant Solutions Engineer
Autodesk Australia / New Zealand
Autodesk, Inc.

Valued Contributor
patpat78
Posts: 51
Registered: ‎06-20-2011
Message 3 of 6 (285 Views)

Re: rotate ortho cube

11-08-2011 12:17 AM in reply to: patpat78

i thonk this is a very big problem on plant3d ... 90% of my projet are oriented..

 

i'm testing plant3d for my company and with that ......

 

 

please fix that on 2013 rlz

 

thank's

Valued Contributor
andy.davis
Posts: 86
Registered: ‎07-10-2009
Message 4 of 6 (273 Views)

Re: rotate ortho cube

11-10-2011 06:48 AM in reply to: patpat78

Hi,

 

A possible workaround for you could be to create a new drawing file from which to generate the ortho views.  Xref your model into that new file as an attachment and rotate it by the required angle.

 

Regards,

Andy

Valued Contributor
patpat78
Posts: 51
Registered: ‎06-20-2011
Message 5 of 6 (272 Views)

Re: rotate ortho cube

11-10-2011 06:50 AM in reply to: patpat78

yes i know that it's what i do

 

but it's not realy fun to have to do this.. i spend a lot of time with this problem..

 

but thank's

Distinguished Contributor
Vitornis
Posts: 158
Registered: ‎12-01-2010
Message 6 of 6 (146 Views)

Re: rotate ortho cube

03-26-2013 06:20 AM in reply to: patpat78

I also am having an issue with this.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Plant 3D Category!

The AutoCAD Plant 3D forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.