AutoCAD Plant 3D General DIscussion

AutoCAD Plant 3D General DIscussion

Reply
Active Member
murali.p
Posts: 7
Registered: ‎10-27-2008
Message 11 of 19 (417 Views)

Re: P3D 2012 ISOMETRICS

09-29-2011 07:31 PM in reply to: kylepope

 

Thank you Kyle, the snapshot helps.

 

Karthik is away for couple of days, hence jumping in. Engine does not scale up the fittings and components (it uses the scale specified by the user). The reason why control station (marked in yellow below) is not spaced-out is because there are no pipes that can be geometrically stretched. All the components are connected to the fittings, hence the result. I would like to discuss this more with you, will contact you separately.

 

-Murali

 

original.png

Contributor
kylepope
Posts: 23
Registered: ‎12-06-2006
Message 12 of 19 (414 Views)

Re: P3D 2012 ISOMETRICS

09-29-2011 07:41 PM in reply to: sraffe10
Feel free to contact me anytime.

KP
Kyle Pope
Process and Power Specialist
ECAD, Inc

Our Blog
www.pdoteam.com
Distinguished Contributor
MOLGRAND
Posts: 114
Registered: ‎03-06-2008
Message 13 of 19 (396 Views)

Re: P3D 2012 ISOMETRICS

09-30-2011 01:26 PM in reply to: murali.p

Hi,

I read your thread with interest - wish I had seen it before I spent many hours "playing" with the set-ups. Anyway I still have a couple of set-up issues that I hope somebody can help me with - see attached PDF file.

 

Thanks in advance

Regards

Gary

Contributor
kylepope
Posts: 23
Registered: ‎12-06-2006
Message 14 of 19 (373 Views)

Re: P3D 2012 ISOMETRICS

10-03-2011 09:37 AM in reply to: MOLGRAND

On the hatch scale, edit the ISOCONFIG.xml file, goto line 210 (or just do a find on the line of text HatchPatternScale ) and change the value there.

 

I'll see what I can find on the other problems and let you know.

 

KP

Kyle Pope
Process and Power Specialist
ECAD, Inc

Our Blog
www.pdoteam.com
Valued Contributor
pkw167
Posts: 53
Registered: ‎08-05-2011
Message 15 of 19 (368 Views)

Re: P3D 2012 ISOMETRICS

10-03-2011 10:17 AM in reply to: MOLGRAND

The problem with LDT info now showing on lines with multiple ISOs is a known problem with no solutions yet.

 

this post covered it:

 

http://forums.autodesk.com/t5/AutoCAD-Plant-3D/P3D-2012-Cutting-ISO-LDT-Bug/td-p/3159292

Valued Contributor
pkw167
Posts: 53
Registered: ‎08-05-2011
Message 16 of 19 (364 Views)

Re: P3D 2012 ISOMETRICS

10-03-2011 10:18 AM in reply to: MOLGRAND

on my last post, I ment "NOT" showing, not "NOW" showing... stupid edit function on this forum doesn't work

Distinguished Contributor
MOLGRAND
Posts: 114
Registered: ‎03-06-2008
Message 17 of 19 (323 Views)

Re: P3D 2012 ISOMETRICS

10-09-2011 03:01 AM in reply to: murali.p

Hi,

Thanks for your info - what prog do you use to open it up (I have founf the file) - could you clarify please - I think I am missing something somewhere

 

On the hatch scale, edit the ISOCONFIG.xml file, goto line 210 (or just do a find on the line of text HatchPatternScale ) and change the value -

 

 

Thanks

Gary

Contributor
kylepope
Posts: 23
Registered: ‎12-06-2006
Message 18 of 19 (310 Views)

Re: P3D 2012 ISOMETRICS

10-10-2011 06:49 AM in reply to: MOLGRAND

I use a product called TotalEdit, it's a free download from www.codertools.com.  You can also open the file up in notepad, but it has no formatting so it can be a little tricky to read.  

 

KP

Kyle Pope
Process and Power Specialist
ECAD, Inc

Our Blog
www.pdoteam.com
Distinguished Contributor
MOLGRAND
Posts: 114
Registered: ‎03-06-2008
Message 19 of 19 (283 Views)

Re: P3D 2012 ISOMETRICS

10-11-2011 12:35 PM in reply to: murali.p

Hi,

Thanks that sorted out the hatch scaling a treat - I just need a few other answers on some other posts I did & Iwill be there on the Isos

 

Regards

Gary

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Plant 3D Category!

The AutoCAD Plant 3D forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.