AutoCAD Plant 3D General DIscussion

AutoCAD Plant 3D General DIscussion

Reply
Contributor
bulent
Posts: 11
Registered: ‎09-12-2006
Message 1 of 3 (227 Views)
Accepted Solution

Min. Pipe Legth

227 Views, 2 Replies
09-23-2011 12:25 AM

Hi,

In Autodesk PLANT3D is there an option where I can specify minimum pipe length. So when I route pipe,  cut  length segments  will not be to smaller than I want..

 

Regards

Bulent

ALTAR

yes there is. just go to project set up and then......MinPipe.png

Distinguished Contributor
DJPiper
Posts: 124
Registered: ‎09-15-2009
Message 2 of 3 (207 Views)

Re: Min. Pipe Legth

09-23-2011 10:15 PM in reply to: bulent

yes there is. just go to project set up and then......MinPipe.png

Contributor
bulent
Posts: 11
Registered: ‎09-12-2006
Message 3 of 3 (202 Views)

Re: Min. Pipe Legth

09-24-2011 01:56 AM in reply to: bulent

Thank You very Much

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Plant 3D Category!

The AutoCAD Plant 3D forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.