AutoCAD Plant 3D General DIscussion

AutoCAD Plant 3D General DIscussion

Reply
Active Contributor
cad.westie
Posts: 34
Registered: ‎11-01-2010
Message 1 of 3 (770 Views)

Isometric Symbol Problems

770 Views, 2 Replies
08-30-2011 08:30 PM

I have added 2 symbols to plant3d 2012, On this line they are placed in 2 places, when the iso is produced one place comes out correct the other comes out wrong, I don’t know if I have done the symbols correctly so have attached images from the
editor.

Valued Mentor
ybogdanov
Posts: 385
Registered: ‎07-07-2011
Message 2 of 3 (740 Views)

Re: Isometric Symbol Problems

08-31-2011 01:32 AM in reply to: cad.westie

It's not problem of symbol. This is the problem of 3D inserction. Your flange (or clamp) is insert in the first case Port1-Port2 and in the second case Port2-Port1. To solve this revise the connection settings.

-----------------------------------------------------------
Yury Bogdanov
ASIDEK(Grupo CT) - Partner Directo de Autodesk
Barcelona (Spain)
Active Contributor
cad.westie
Posts: 34
Registered: ‎11-01-2010
Message 3 of 3 (700 Views)

Re: Isometric Symbol Problems

08-31-2011 02:13 PM in reply to: ybogdanov
I dont think that is the problem as both parts are joined the same way in both instances and with the same orientations : Part 1 : Port 1 = BV, Port 2 = MJM Part 2 : Port 1 = MJF, Port 2 = BV In both cases the parts are joined via MJM-MJF, so the iso should represent this correctly.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Plant 3D Category!

The AutoCAD Plant 3D forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.