AutoCAD Plant 3D General DIscussion

AutoCAD Plant 3D General DIscussion

Reply
rti
New Member
rti
Posts: 1
Registered: ‎01-26-2012
Message 1 of 5 (160 Views)

Invalid component in Datamanger

160 Views, 4 Replies
01-26-2012 01:46 AM

The problem is that i find an invalid component in my data manager that does not show in the drawing.

I have tried everything turn on  / off layers, removed xref's, changed the point style but nothing is showing.

I also purged and audit the drawing / project but no results.

In order to remove this component i am out of idea's.

 

does anyone have a solution

Contributor
jhamilton
Posts: 16
Registered: ‎01-23-2013
Message 2 of 5 (114 Views)

Re: Invalid component in Datamanger

05-15-2013 01:28 PM in reply to: rti

Did anyone have a solution for this?

Product Support
Martin_Stewart
Posts: 188
Registered: ‎02-25-2013
Message 3 of 5 (101 Views)

Re: Invalid component in Datamanger

05-17-2013 08:38 AM in reply to: jhamilton

Try closing any drawings you may have open in the project. Make sure no one else is in the project. Then in Project Manager run Audit Project (right click over project name). Then to be thorough, restart Plant 3D and open that project, running Audit Project once more.



Martin Stewart

Support Specialist
Product Support
Autodesk, Inc.
Contributor
mdelaney
Posts: 16
Registered: ‎12-28-2013
Message 4 of 5 (49 Views)

Re: Invalid component in Datamanger

08-13-2014 07:22 AM in reply to: Martin_Stewart

I have removed all the valves from my drawing, and yet they remain visible in the datamanger list. Can someone tell me how to delete them from the list or change a setting that will synchronize my datamanger with by current drawing? Thanks 

*Expert Elite*
dave.wolfe
Posts: 719
Registered: ‎12-04-2009
Message 5 of 5 (34 Views)

Re: Invalid component in Datamanger

08-19-2014 05:52 AM in reply to: mdelaney

Has this been resolved yet?

 

Asking a dumb question (b/c I've done it), can you switch the data manager filter to show only the current drawing data?  

Have you run COMPRESSPROJECT?

Dave Wolfe
Isaiah 57:15

ECAD, Inc.
Tips and Tricks on our blog: Process Design, from the Outside

A P3D Authorized Reseller
Plant 3d Wish list: https://plant3d.uservoice.com/
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Plant 3D Category!

The AutoCAD Plant 3D forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.