AutoCAD Plant 3D General DIscussion

AutoCAD Plant 3D General DIscussion

Reply
Member
breckanderson
Posts: 4
Registered: ‎05-15-2012
Message 1 of 6 (198 Views)

Equip Nozzle Tags

198 Views, 5 Replies
09-17-2012 02:20 PM

I have a new equipment with a boot. Nozzles are comprised of both equip generated and attached plant entities. That have nozzles. I want the nozzle numbers to match my purchase drawing. I can't figure out how to modify the nozzle numbers to have alphas (6A-6B) or number them to skip a number so assigning them with attached component nozzles can be done.

Mentor
Ahmed1081975
Posts: 217
Registered: ‎09-29-2011
Message 2 of 6 (187 Views)

Re: Equip Nozzle Tags

09-17-2012 09:07 PM in reply to: breckanderson

I have Same Proplem I can't Edit the Nozzle No. For Example  i have Nozzle (N6) i want Change To (N6B)

 

any one can help Us please

 

Ahmed Helal

Employee
TomislavGolubovic
Posts: 545
Registered: ‎12-01-2010
Message 3 of 6 (159 Views)

Re: Equip Nozzle Tags

09-18-2012 01:06 PM in reply to: Ahmed1081975

Press CTRL when clicking the nozzle, then you get a pencil symbol, which lets you edit the nozzle.



Tomislav Golubovic
Plant Solutions Engineer
Autodesk Australia / New Zealand
Autodesk, Inc.

Member
breckanderson
Posts: 4
Registered: ‎05-15-2012
Message 4 of 6 (156 Views)

Re: Equip Nozzle Tags

09-18-2012 01:59 PM in reply to: TomislavGolubovic

That does not allow you to change the nozzle number. You can only change the location and type. I have learned that I need to set up a custom equipment tag in the project set up. See Jason video listed below.

 

I recorded a video with some info about configuring the nozzle tags for Plant 3D:
 
Member
breckanderson
Posts: 4
Registered: ‎05-15-2012
Message 5 of 6 (155 Views)

Re: Equip Nozzle Tags

09-18-2012 01:59 PM in reply to: Ahmed1081975
Try this 
 
I recorded a video with some info about configuring the nozzle tags for Plant 3D:
 
Employee
TomislavGolubovic
Posts: 545
Registered: ‎12-01-2010
Message 6 of 6 (144 Views)

Re: Equip Nozzle Tags

09-18-2012 04:58 PM in reply to: breckanderson

I did the exact same and get the result (I think) you're expecting.

 

Send me a PM with your email and we can take it from there.



Tomislav Golubovic
Plant Solutions Engineer
Autodesk Australia / New Zealand
Autodesk, Inc.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Plant 3D Category!

The AutoCAD Plant 3D forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.