AutoCAD Plant 3D General DIscussion

AutoCAD Plant 3D General DIscussion

Reply
Valued Contributor
neonade
Posts: 64
Registered: ‎11-22-2010
Message 1 of 3 (270 Views)

Dimension on isometrics - Incomplete

270 Views, 2 Replies
11-15-2011 10:42 PM

Its my first time to use autocad Plant 3d 2012, and im getting weird output from my isometrics.

please see snashot. problem/issue with dimensioning.

 

Valued Mentor
ybogdanov
Posts: 385
Registered: ‎07-07-2011
Message 2 of 3 (266 Views)

Re: Dimension on isometrics - Incomplete

11-16-2011 02:17 AM in reply to: neonade

Which problem do you have? In the image is all right...no?

-----------------------------------------------------------
Yury Bogdanov
ASIDEK(Grupo CT) - Partner Directo de Autodesk
Barcelona (Spain)
Valued Contributor
neonade
Posts: 64
Registered: ‎11-22-2010
Message 3 of 3 (255 Views)

Re: Dimension on isometrics - Incomplete

11-16-2011 05:28 PM in reply to: ybogdanov

Yes the sample image is not right, it lacks dimensions. Sorry for my post but i have figure it out, there is a separate setting for "small bore piping" DN50 and smaller on Project Setup under dimensions on the Iso Theme.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Plant 3D Category!

The AutoCAD Plant 3D forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.