AutoCAD P&ID General Discussion

AutoCAD P&ID General Discussion

Reply
Active Member
StatecnyV
Posts: 6
Registered: ‎01-06-2012
Message 1 of 11 (441 Views)

Regenerate tag

441 Views, 10 Replies
01-06-2012 04:16 AM

Hello everyone,

I have changed the formatting for my tags in P&ID and would like to regenerate the drawing to make them all refresh. Is there a way to do that currently?

Thank you

 

Valued Mentor
ybogdanov
Posts: 385
Registered: ‎07-07-2011
Message 2 of 11 (400 Views)

Re: Regenerate tag

01-29-2012 02:42 PM in reply to: StatecnyV

The program do it automatically...

-----------------------------------------------------------
Yury Bogdanov
ASIDEK(Grupo CT) - Partner Directo de Autodesk
Barcelona (Spain)
Active Member
StatecnyV
Posts: 6
Registered: ‎01-06-2012
Message 3 of 11 (396 Views)

Re: Regenerate tag

01-30-2012 12:36 AM in reply to: ybogdanov

Thank you for replay. I must be doing something wrong. I change Tag format (let say for Pipe Line Segments I want to add another subpart), click OK and nothing has changed. Even when I close and reopen the project. The Tag changed only when I double click on Annotation or Assign Tag again.

Valued Mentor
ybogdanov
Posts: 385
Registered: ‎07-07-2011
Message 4 of 11 (394 Views)

Re: Regenerate tag

01-30-2012 12:44 AM in reply to: StatecnyV

Do you probe to use command sync annotations in data manager? 

-----------------------------------------------------------
Yury Bogdanov
ASIDEK(Grupo CT) - Partner Directo de Autodesk
Barcelona (Spain)
Active Member
StatecnyV
Posts: 6
Registered: ‎01-06-2012
Message 5 of 11 (392 Views)

Re: Regenerate tag

01-30-2012 12:58 AM in reply to: StatecnyV

Yes, I did try to synchronize Annotations in Data Manager, but with the same result.

Valued Mentor
ybogdanov
Posts: 385
Registered: ‎07-07-2011
Message 6 of 11 (389 Views)

Re: Regenerate tag

01-30-2012 01:06 AM in reply to: StatecnyV

Which change in TAG do you do?

-----------------------------------------------------------
Yury Bogdanov
ASIDEK(Grupo CT) - Partner Directo de Autodesk
Barcelona (Spain)
Active Member
StatecnyV
Posts: 6
Registered: ‎01-06-2012
Message 7 of 11 (387 Views)

Re: Regenerate tag

01-30-2012 02:18 AM in reply to: ybogdanov

I added another subpart. But when I change existing subpart (for instance Class Properties) it is the same.

Contributor
AarTomas
Posts: 23
Registered: ‎01-18-2013
Message 8 of 11 (264 Views)

Re: Regenerate tag

04-18-2013 10:12 AM in reply to: StatecnyV

I know this is an old thread but I seem to be having the same problem with my AutoCAD. The tags aren't updating when formatting changes are done.

 

Anyone have any Ideas?

 

 

*Expert Elite*
Rave.Tam
Posts: 204
Registered: ‎05-19-2011
Message 9 of 11 (234 Views)

Re: Regenerate tag

04-22-2013 08:27 AM in reply to: AarTomas

There's no command to update all tags. You'll need to reassign tag again. Just right click an equipment, select Assign Tag. Then you should see the updated tag. You might want to try to use Data Manager, tag seems to be updated if you change some property.

 

You can also try the tool i have in my website (check my signature). Its free and you can batch update tags for all drawings.

If my post answers your question, please click the "Accept as Solution" button.

Check out my blog http://lazcad.com
Contributor
AarTomas
Posts: 23
Registered: ‎01-18-2013
Message 10 of 11 (226 Views)

Re: Regenerate tag

04-23-2013 07:09 AM in reply to: StatecnyV

Thanks for the response. I am aware of the "assign tag" method, but I have a large project and it seems like it would tag quite a bit of time. I'll give the data manager modification a shot and check out your website for that tool.

 

Thanks!

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD P&ID Category!

The AutoCAD P&ID forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.