AutoCAD P&ID General Discussion

AutoCAD P&ID General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
gschimmi
Posts: 148
Registered: ‎01-31-2012
Message 1 of 3 (157 Views)

metric and imperial specs

157 Views, 2 Replies
02-27-2012 11:05 PM

Hello

 

in my project I want to use parts from a metric pipe spec and flanges from a imperial pipe spec, but that does not work.

 

I always get an error message and an open connection (with two drops).

 

Which parameters are checked by plant-3D for comparing the connection of two parts?

 

 

Thanks

 

Guido

Plant3D 2014 German
WIN7
Employee
TomislavGolubovic
Posts: 543
Registered: ‎12-01-2010
Message 2 of 3 (139 Views)

Re: metric and imperial specs

02-28-2012 06:58 PM in reply to: gschimmi

In the Joint Settings, have you got the option enabled for Imperial-Metric connections?



Tomislav Golubovic
Plant Solutions Engineer
Autodesk Australia / New Zealand
Autodesk, Inc.

Distinguished Contributor
gschimmi
Posts: 148
Registered: ‎01-31-2012
Message 3 of 3 (133 Views)

Re: metric and imperial specs

02-28-2012 10:47 PM in reply to: TomislavGolubovic

Hello

 

No, I have not...but now

 

Thank you

Plant3D 2014 German
WIN7
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD P&ID Category!

The AutoCAD P&ID forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.