AutoCAD MEP General Discussion

AutoCAD MEP General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
jmcfaddn
Posts: 399
Registered: ‎12-01-2003
Message 1 of 3 (435 Views)

UCS keeps changing after I add an Mvpart?

435 Views, 2 Replies
06-27-2003 05:26 AM
Whenever I add a Mvpart my UCS changes from the XY plane to the upside down ZX plane? Is there a setting that needs to be corrected?
Distinguished Contributor
jmcfaddn
Posts: 399
Registered: ‎12-01-2003
Message 2 of 3 (435 Views)

Re: UCS keeps changing after I add an Mvpart?

07-03-2003 01:57 AM in reply to: jmcfaddn
Does anyone else have problems with their UCS switching by itself?? This thing is really irritating!!

I looked at everything and cannot figure this out. For some reason my UCS switches to an Unamed view every time I enter a command. The planes switch as stated in my last posting.
Valued Contributor
bil-with-one-L
Posts: 89
Registered: ‎08-04-2003
Message 3 of 3 (435 Views)

Re:

07-03-2003 02:20 AM in reply to: jmcfaddn
this isn't happening to me.. I just tried it. --

i did go in and change my UCS settings when i first started working on my drawing... i unchecked the "Save UCS with Viewport" option. Now I only have the "On" option checked. --

I'm not expecting that to be the answer... but you can try it.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD MEP Category!

The AutoCAD MEP forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!